ВизиткаФилип Рувре е Head of Delivery and Solutions за Евро­па

...
Коментари Харесай

"Модис" с динамично развитие на своя ИТ и инженерен бизнес в България

ВизиткаФилип Рувре е Head of Delivery and Solutions за Евро­па на " Модис " (Modis) и изпълнителен шеф на компанията за България и Румъния. Има 25 години мениджърски опит на интернационално равнище с фокус бизнес промяна. Започва кариерата си в General Electric във Франция като инженер по IT системи през 1996 година През 2001 година се причислява към The Adecco Group. Оттогава заема различ­ни оперативни и висши управителни функции в групата и има основна роля в основаването на IT аутсорсинг бизнеса на Modis през последните 9 години. КомпаниятаПрез последните години " Модис България " обръща изключително внимание върху смисъла на добре квалифицираните специалисти, които основават технологиите на бъдещето и способстват за резистентност на бизнеси и цели промишлености. С това си позициониране компанията сполучливо притегля едни от най-талантливите фрагменти, като им дава опция да работят по планове за някои от водещите имена в промишленостите на бъдещето. В България се намира най-големият европейски център за даване на софтуерни решения и услуги на компанията и един от основните за " Модис " на световно равнище. Филип Рувре, който оглавява Tech Delivery бизнеса на компанията за Европа, разяснява основната роля на България в световната тактика за развиване на " Модис ". Г-н Рувре, компанията ви непрестанно затвърждава своите позиции и известност в страната ни. Защо България е от такова огромно значение за " Модис "?
В началото на 2021 година поставихме мощен фокус върху развиването на бизнеса и растежа на " Модис ". На световно равнище изготвихме нова тактика, която дефинира 3 съществени бизнес линии на компанията ни - Tech Consulting, Tech Talent Services и Tech Academy. Като част от Tech Consulting направлението " Модис България " основава цифрови инженерни и ИТ решения за нашите сътрудници в над 20 страни, като се е трансформирала в основна локация за " Модис " на интернационално равнище.

В основата на бизнес развиването ни стоят редица специалисти в разнообразни посоки. От 2005 година насам, когато навлязохме на локалния пазар, непрестанно потвърждаваме, че този метод към хората ни е основен за устойчивия напредък на един бизнес в дълготраен проект. В България успяхме да изградим и ядрото на мощен екип, който сега управлява и поддържа Tech Delivery бизнеса ни във всички европейски страни, където компанията ни участва и оперира.

През тази година обявихме, че главен фокус на компанията ни ще бъдат решенията, свързани с Cloud, Amazon Web Services и Sales Force, които създаваме и предлагаме за нашите клиенти. Взехме това решение поради огромния брой готови специалисти в страната, с положително обучение и умения, които сполучливо привличаме и задържаме, както и удобните условия за развиването на бизнес в софтуерния бранш. Всичко това ни прави извънредно конкурентоспособни и ще ни помогне да се превърнем в един от водачите в така наречен смарт промишленост в най-близко бъдеще.
Говорейки за софтуерната промишленост, с какъв вид компании работите?- Хората отвън ИТ или софтуерния бранш евентуално ще останат сюрпризирани, когато схванат, че работим с някои от най-популярните и огромни имена в промишлености като автомобилния и транспортния бранш, софтуерни и ИТ технологии, индустриално произвеждане, финансови услуги и енергийни компании. Екипите ни в България се гордеят с основната си роля за триумфа на толкоз огромни компании и известни международни марки. К100: Най-големите компании в България Класацията подрежда по доходи за 2020 година най-големите 300 компании, както и показва секторни подреждания с данни за оборот, облага, чиновници
Експертизата ни е най-вече в Cloud решения, софтуерно инженерство, Data Center и Network Support услуги, разработка и поддръжка на приложения и други Също по този начин имаме и дълготраен опит в IT Service Desk, както и BPO решения, които също ще продължим да предоставяме и отсега нататък за някои от водещите софтуерни компании на интернационално равнище.
Една от последните ви акции в партньорство с тима наMercedes-EQвъв Формула Е също бе необятно отразена в страната. Каква бе ролята на " Модис България " за нея?
- " Модис България " имаше и продължава да има основна роля при търсенето на квалифициран и надарен претендент с инженерен опит, който ще може да се причисли към тима на Mercedes-EQ във формула Е за идващия спортен сезон. Кампанията е част от партньорството ни с един от водачите, борещи се за резистентност в автомобилната промишленост. С наслаждение споделям с вас, че след края на акцията имаме над 2000 претенденти от 66 страни, в това число и България, които имат предпочитание да се включат в това премеждие. Екипът на " Модис България " продължава работа по плана и поема водеща роля в преселекцията на забележителен брой претенденти в помощ на Mercedes-EQ и " Модис " при избора на огромния победител.
Какво следва на бизнеса ви отсега нататък? Ще резервира ли България своята основна роля за " Модис "?
- Със сигурност планираме още по-голям растеж в страната. " Модис България " е една от фирмите в фамилията ни, която не стопира да демонстрира позитивни бизнес резултати и имам вяра, че тази наклонност ще се резервира и отсега нататък. В момента даже част от бизнеса ни отвън страната минава към екипите ни в София и Пловдив. Сигурен съм, че с толкоз надарени млади експерти и с помощта на положителното ни партньорство с просветителни институции, бизнеси и асоциации в България ще можем да растем още по-бързо през идващите години. Фокус за бизнеса ни остава даването на софтуерни решения, развиването на планове, свързани със софтуерно инженерство, Sales Force, AWS и Cloud технологии, както и обезпечаването на добра среда за развиването на сътрудниците ни.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР