Визитка започва работа в АСБИС България през 2016 г. като

...
Коментари Харесай

Logitech – бъдещето на видеоконферентните решения започва днес

Визитка стартира работа в " АСБИС България " през 2016 година като продуктов управител, отговарящ за Microsoft cloud продуктите. През годините той ръководи решения и артикули на разнообразни снабдители, свързани с цифровата промяна. От края на 2019 година заема длъжността управител " Бизнес развиване " за видеоконферентните решения на Logitech за България. В последната година бизнесът и образованието минаха в онлайн режим на работа. Как това промени пазара на видеоконферентни артикули и решения?- Пазарът на видеоконферентни решения беше изменен от незабавната потребност за принадлежности, с които огромна част от обществото трябваше да продължи обикновено своите работни и образователни процеси. Тези, които имаха опция да работят и учат от у дома, се нуждаеха незабавно от уеб камери, микрофони и слушалки, които спомагат за по-естествена връзка с сътрудници, сътрудници, клиенти, учители и съученици. Служителите в бизнеса и образованието, които останаха в офисите и учебните заведения, също имаха потребност от видеоконферентни системи, с помощта на които елементарно да поддържат връзка с останалите. Според данни на Frost & Sullivan преди 2020 година едвам 5 % от чиновниците са работели от у дома или не на цялостно работно време. Докато през последната година този брой доближи над 50% и евентуално ще остане нараснал за неопределен срок.
Както ръководителите на фирмите и организациите, по този начин и техните чиновници елементарно се приспособиха към тази смяна с помощта на функционалностите и удобствата, които оферират видеоконферентните решения през днешния ден. Тези артикули отстраняват всички информационни бариери както в бизнеса, по този начин и в образованието.
Видеоконферентните артикули към този момент не са екзотика, а постоянно срещано решение. Какво предлага в това направление Logitech?
- Голяма част от клиентите, които имаха опит с такива артикули, знаеха от предишното, че видеоконферентните системи са комплицирани за апаратура, сложни за приложимост, лимитирани за разнообразни конферентни платформи и скъпи за поддръжка. Компанията Logitech оказа помощ тези страхове да бъдат преодолени, като сътвори налично портфолио от видеоконферентни артикули, които работят безпроблемно с всички конферентни платформи и са лесни за апаратура, поддръжка и работа. Благодарение на разнообразнобразието и наличните цени на продуктите на Logitech от ден на ден компании и организации оборудват своите разнообразни по мярка стаи: от дребни стаи за 2 до 3 участници до огромни конферентни зали за 20 до 46 участници.
Кои са най-търсените артикули от портфолиото на видеоконферентните решения на Logitech през последната година?
- Разбира се, че предстоящият отговор тук е уеб камери и слушалки. Те бяха най-търсените артикули през месеците, когато огромна част от работещите в областта на бизнеса и образованието мина напълно онлайн. Но, с цел да се случват гладко тези работни и образователни процеси, доста чиновници останаха в офисите и учебните заведения и имаха потребност от по-големи видеоконферентни системи. Наблюдава се нараснало търсене за всички видеоконферентни решения, тъй като всяко от тях има своята роля в спомагането за по-лесно и по-естествено протичане на бизнес процесите в тези нови условия и предизвикателни времена.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР