Визитка Силвия Динева е главен оперативен директор в компанията за

...
Визитка Силвия Динева е главен оперативен директор в компанията за
Коментари Харесай

Силвия Динева: EMBA програмата осигурява 360-градусово разбиране на бизнеса

Визитка Силвия Динева е основен действен шеф в компанията за изнесени услуги в електронната търговия Contento.Tech. Тя приключва магистърската стратегия по бизнес администрация за управителни фрагменти на Американския университет в България (АУБ) - AUBG EMBA Program, през май 2021 и споделя за своите усещания от нея. Разкажете в резюме за вашия кариерен път.
Опитът ми започва в неправителствения бранш и мениджмънт с малко запаси в динамична среда. Тогава разпознах, че ръководството на хора и процеси е моя пристрастеност. В онлайн търговията навлязох като един от първите чиновници на Fashion Days, където построих системи, процеси и екип, които обслужват информация за хиляди артикули с малко време за издание на оферта, най-благоприятен действен разход и качество на текста. Днес в Contento.Tech осигуряваме изнесено ръководство на наличието за огромни маркетплейс платформи в Европа. Обслужваме още административни, бек офис и счетоводни услуги, както и бизнес развиване, където работим с eBay.

Учредителният екип на компанията си поставихме още през 2016 цел да създадем организация с флуидна конструкция, отдалечени екипи и гъвкаво работно време. Мениджмънт провокациите бяха да изградим вярна просвета, профилирани процеси и композиция от системи в точка, където се пресичат предприемаческите и корпоративните практики. Днес се радваме на лоялни чиновници, които приблизително остават с нас 30+ месеца.

Аз давам отговор за стратегическото обмисляне и дизайна на интернационалните процеси и решения за нашите клиенти. Проследявам бизнес резултата от работата ни, като да вземем за пример достижение от 214% нарастване на онлайн конверсиите към покупка или 77% повече продажби на нашите клиенти.
Защо записахте Executive MBA програмата на Американския университет в България?- Contento.Tech е растяща компания, което изисква нови решения. Междувременно уменията ми бяха основани на остарял опит и учене през неточности. Усетих нуждата от холистично схващане на бизнеса и натрупването на принадлежности, с които мога структурирано да поддържа построяването на организацията и нейните чиновници. Спрях се на Executive MBA с убеждението, че предметите, преподавателският състав и интерактивното учене през проблеми и планове могат да ми доставят нужната теоретична рамка; умения, които мога да приложа незабавно, и контакт с бизнес практици от разнообразни промишлености.
Видях програмата като естествена последваща стъпка в развиването ми като управител.
Какви бяха най-големите провокации и какви - най-големите изгоди от образованието?- Програмата изисква внимание и ангажираност през целия интервал. Обучението включва доста екипни планове и самостоятелни задания. Човек би трябвало да е подготвен да влага тази сила, с цел да е пълноценна част от процеса.
Академичната стратегия обезпечава 360-градусово схващане на съществени аспекти на бизнеса. Стават ясни теоретични рамки, съответни тактики, тактики, принадлежности и модели, които са елементарно използвани. Ученето през процедура обезпечава бързо нахлуване в материята и приближаване до действителни бизнес обстановки. Изключително скъпо е взаимоотношението с останалите експерти, когато споделяме опит от разнообразни сфери.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Как да... 2 Политика 3 Ритейл 1 Политика 2 Енергетика 3 Енергетика 1 Как да... 2 Коронавирус 3 Енергетика Какъв съвет бихте дали на човек, който се колебае дали да запише MBA стратегия?
- Програмата е отлична за вас, в случай че имате прочут опит в лидерска роля и желаете да се развиете кариерно. Или сте основен специалист, който желае да е пълностоен в работата си за постигане на бизнес задачите на своята компания.

Ако ползите ви са свързани със тактика, финанси и счетоводство, маркетинг, HR, интервенции, интернационална търговия и придобиване на общо схващане за бизнес света, MBA е уместно място. Средата ще ви даде опция да натрупате бързо познания, потребни практики и ще откриете нови другари.
Визитка Силвия Динева е основен действен шеф в компанията за изнесени услуги в електронната търговия Contento.Tech. Тя приключва магистърската стратегия по бизнес администрация за управителни фрагменти на Американския университет в България (АУБ) - AUBG EMBA Program, през май 2021 и споделя за своите усещания от нея. Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Образование
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР