Вивиана Рос се надявала, че е на път да изпълни

...
Вивиана Рос се надявала, че е на път да изпълни
Коментари Харесай

"Една страстна нощ с Орландо Блум разруши всичките ми мечти да стана актриса"

Вивиана Рос се надявала, че е на път да извърши главната си фантазия - да стане холивудска звезда, когато се уредила да участва като келнерка на събиране на звезди в Лондон. Зад гърба си досега имала роля в немски филм и в този момент тя възнамерявала да отиде на прослушване в англоезичен, само че една среща провали всичките й проекти, написа The Sun.



За да връзва двата края Рос работела като келнерка в стилния хотел Chiltern Firehouse, където срещнала артиста Орландо Блум. Между двамата незабавно зародила искра, която се трансформирала в буйна нощ в жилището на звездата. За това обаче моделката заплатила със своята работа, когато я разкрили гола в леглото на артиста.



" Орландо прекъсна всевъзможни контакти и прояви пренебрежение към мен. За него нямаше никакви последици, а на мен ми излезе име. За мен това стана клеймо. Сватбено списание ме бе наело, само че, разбирайки за тази история, се отхвърли ", споделя тя.



Вместо това Вивиан получила предложения от всевъзможни ток шоута, които се надявали, че ще засипе Орландо с мръсотия. Девойката обаче не поискала да взе участие на никое място, макар препоръчаните пари. Вивиан счита, че нейният случай бил ослепителен образец за това по какъв начин в киното дамите биват оценени по половия им живот.



" Ние бяхме двама свободни души, които взеха общо решение. И при двамата имаше предпочитание, и двамата получихме каквото искахме. Защо за дамите не може, " пита девойката.

Заради медийното внимание, Рос била принудена да се прибере при родителите си в Германия и да зареже актьорските упоритости. Чак година по-късно съумяла да се върне към фантазиите си и да подпише контракт с френската фешън организация Alacarte Models.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР