Vivaro-e стана първата изцяло електрическа лекотоварна кола на Opel, като ще

...
Vivaro-e стана първата изцяло електрическа
лекотоварна кола на Opel, като ще
Коментари Харесай

Vivaro-e: Първата електрическа лекотоварна кола на Opel

Vivaro-e стана първата напълно електрическа лекотоварна кола на Opel, като ще предложи на бъдещите си притежатели опция за да разчитат на самостоятелност от до 330 километра според от версията на колата, която изберат. От марката анонсират също по този начин, че идващото й 100% електрическо лекотоварно предложение ще бъде Combo-e през идната година, а до 2024 година, компанията ще предлага електрифицирана трансформация на всеки свой лек и лекотоварен автомобил.

Opel Vivaro-e ще се предлага в три дължини на купето и няколко разновидността по приложение, товароносимост от до 1275 кг, както и в две модификации според от интегрираната батерия.

От Opel дават опция на клиентите да избират сред версия с батерия 50 kWh, която обещава самостоятелност от до 230 километра, и с блок 75 kWh за свободен пробег от до 330 километра. Задвижването се реализира с помощта на електромотор с мощ от 136 конски сили и въртящ миг от 260 Нм, като максималната скорост на придвижване е електронно лимитирана на 130 километра.

Подобно на класическите си версии, Vivaro-e се предлага с набор системи за повишаване на сигурността и комфорта, в това число прожекционен head-up екран, система за задържане на превозното средство в пътното платно, система за разпознаване на пътните знаци, полу-адаптивен круз надзор, система за известяване при заплаха от удар начело, автоматични спирачки и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР