„Вивалди“ се казва новият дуетен сингъл, чието видео заснеха буквално

...
„Вивалди“ се казва новият дуетен сингъл, чието видео заснеха буквално
Коментари Харесай

Тита и Боро Първи с нова песен - slava.bg

„ Вивалди “ се споделя новият дуетен сингъл, чието видео снимаха безусловно преди дни Тита и Боро Първи. Феновете на двамата хитови реализатори от музикалния лейбъл ADAMAND могат да чуят песента и да гледат клипа ѝ в YouTube канала на Facing the sun. Ритмиката на песента е в синхрон с досегашния жанр на Боро Първи и Тита, за които това е втора взаимна компилация.

Видеото е снимано за два дни на 4 разнообразни местоположения. Част от сцените са обработени със особено основани за клипа 3D резултати, а в един от фрагментите се вижда и луната, която в действителност е особено основан макет с диаметър над 2 метра. Режисьор на видеото е Павлин Иванов–Bashmotion. Текстът е на Боро Първи, както и аранжиментът дружно с Криско, музиката е на Roasty Suave.

Песента и видеото са част от акцията за основаването на лична марка маратонки на изпълнителите – Antilopa на Тита и Мойски на Боро. Феновете могат да виждат в клипа на „ Вивалди “ и четири от моделите от лимитираната серия маратонки. Музикантите са първите в България, които стартират лична марка авторски обувки, чиято продажба стартира на 1 май на уеб страницата на runners.bg.

ВИЖ клипа тук!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР