Виваком уведоми своите абонати, че от 1 февруари 2022 г. увеличава

...
Виваком уведоми своите абонати, че от 1 февруари 2022 г. увеличава
Коментари Харесай

Официално! Виваком обяви с колко ще увеличи цената на месечния абонамент

" Виваком " уведоми своите клиенти, че от 1 февруари 2022 г. увеличава с по 1 лев таксата за всяко услуга, което клиентите им употребяват. Услуги с месечни абонаменти до 19.99 лева с Данък добавена стойност в това число ще бъдат увеличени с 0.50 лв. с Данък добавена стойност. Услуги с месечни абонаменти над 19.99 лева с Данък добавена стойност ще бъдат увеличени с 1.00 лев с Данък добавена стойност. От компанията настояват, че смяната на цената визира единствено месечния абонамент за услуги и няма да се отрази в смяна на лизинговите вноски на устройства на погашение.

Ето цялото им известие:

Във връзка с нарастването на цените на главните енергоносители, съоръжение и услуги планираме промени на месечните абонаменти, като те ще бъдат минимални и няма да надвишават насъбраната инфлация за 2021 година Увеличението на месечните абонаменти се прави на съображение на Общите условия на Vivacom за съответните услуги и ще бъде не повече от 1 лева с Данък добавена стойност за всяка услуга. Промяната ще се отрази във фактурите считано от м. февруари 2022 година

По този метод продължаваме да следваме нашата стратегическа цел да предлагаме високо качество на оптимална цена.

Vivacom направи обилни вложения и предлага на своите клиенти извънредно модерната ТВ платформа EON, осигуряваща необикновено потребителско преживяване. Ние влагаме в построяването на най-голямата 10-гигабитова мрежа, предоставяме 5G услуга с най-голямо покритие в България.

Ще продължим да следваме неразделно своята амбициозна капиталова стратегия и ще развиваме най-хубавите закрепени и мобилни мрежи. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР