Vivacom започва да предлага най-новата серия смартфони на Apple. Клиентите

...
Vivacom започва да предлага най-новата серия смартфони на Apple. Клиентите
Коментари Харесай

Vivacom пуска за продажба iPhone 14, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max

Vivacom стартира да предлага най-новата серия смарт телефони на Apple. Клиентите имат опция да закупят моделите iPhone 14, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max от 16-ти септември.

Феновете на марката могат към момента да заявят авансово и iPhone 14 Plus в интервала до 6-ти октомври във Vivacom. Цената на iPhone 14 Plus 128GB с проект Unlimited MAX e 58,98 лева на месец на погашение за 36 месеца.

И трите модела са изцяло съвместими с мрежата от пето потомство на телекома, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Смартфоните имат изискан дизайн в разнородни цветове, нова система от камери и издръжлива батерия. iPhone 14 разполага с двойна съществена камера, а iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max с тройна и впечатляващ 48MP главен датчик. И трите модела се отличават със Super Retina XDR екран iPhone 14 e екипиран със особено проектирания от Apple 6-ядрен А15 BIONIC процесор, а батерията му разрешава до 20 часа гледане на видео наличие. iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са снабдени с най-новия чип на марката – А16 BIONIC.

Сред новите екстри на моделите е нова функционалност за сигурност – детектор за произшествия, който може да се обади на незабавния номер, при положение на случай. При Pro моделите друга оригиналност е и „ динамичният остров “, който се намира в горната част на екрана и демонстрира интерактивно наличие като визуализации за музика, вести и други.

iPhone 14 128 GB идва на цена от 49,98 лева./ месечно на погашение за 36 месеца с 2- годишен контракт за проект Unlimited MAX. Pro моделите също могат да бъдат закупени на лизинг за 36 месеца с проект Unlimited MAX - iPhone 14 Pro 128 GB на цена от 66,98 лева на месец, а iPhone 14 Pro Max на цена от 74,98 лева на месец.

За цялостната информация по отношение на ценовите предложения и наличностите вижте тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР