Vivacom вече предлага за своите клиенти новите безжични слушалки Nothing

...
Vivacom вече предлага за своите клиенти новите безжични слушалки Nothing
Коментари Харесай

Хитовите безжични слушалки Nothing Ear 1 могат да бъдат закупени от Vivacom |

Vivacom към този момент предлага за своите клиенти новите безжични слушалки Nothing Ear 1 – дебютният артикул на основаната през 2020 година лондонска компания за цифрови устройства Nothing, който за малко се трансформира в шлагер на пазара и към този момент има над 150 000 продажби по света.

Безжичните слушалки Nothing Ear 1 се отличават с бистър тон и моден минималистичен дизайн. Едно зареждане на слушалките обезпечава 5 часа време на възпроизвеждане и до 34 часа, когато се употребява калъфа. Управляват се интуитивно – благодарение на лесни жестове, които могат да се персонализират от приложението. Свързват се с мобилни устройства чрез безжичния стандарт Bluetooth 5.2 и са съвместими с устройства с операционни системи Android 5.1 или по-нова, както и iOS 11 или по-нова.

Сред екстрите на Nothing Ear 1 е технологията за интензивно шумопотискане (Active Noise Cancellation). Освен това те дават отговор на стандарта IPX4 за водоустойчивост. Размерите на всяка слушалка са 28,9 х 21,5 х 23,5 мм., а тежестта й е едвам 4,7 грама. Кутийката от своя страна е с размери 58,6 х 58,6 х 23,7 мм. и тежи 57,4 грама. Капацитетът на батерията на слушалките е 31 mAh, а този на кутийката 570 mAh.

Nothing Ear 1 могат да бъдат закупени на цена от 6,98 лева на месец в композиция с мобилен проект Smart L+.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР