Vivacom вече предлага в търговската си мрежа и в онлайн

...
Vivacom вече предлага в търговската си мрежа и в онлайн
Коментари Харесай

Vivacom предлага умния часовник Huawei Watch FIT mini |

Vivacom към този момент предлага в комерсиалната си мрежа и в онлайн магазина си новия интелигентен часовник Huawei Watch FIT mini. Моделът се отличава с нехарактерен за множеството смарт часовници типичен дизайн – с четириъгълна форма и елегантно заоблени ъгли, – смесен с присъщите за марката функционалности за следене на физическото положение, както и голям брой нововъведения.

Huawei Watch FIT mini разполага с 1,47-инчов AMOLED Full View сензорен екран, който дава избор сред типичен циферблат и други пет авансово конфигурирани циферблата, всеки от които дава отговор на друг жанр на живот. Ако притежателят му търси други варианти, може да избере всред над 300 други визии в Huawei Watch Face Store.

Корпусът на часовника е железен и в златист цвят, което способства за цялостното чувство за жанр и разкош, комбинирано с изчистената визия на кожените каишки, решени в цветове Frosty White и Mocha Brown. Със своята визия и функционалност, Huawei Watch FIT mini е еднообразно подобаващ за публично събитие, разходка в парка или джогинг, и е ососбено прелъстителен за дамската публика.

Физическата интензивност и здравословният метод на живот играят основна роля при потреблението на Huawei Watch FIT mini. Моделът разполага с мощни спортни режими и варианти за следене на голям брой физически параметри. Той има до 96 разнообразни режима на извършения на закрито и навън и наблюдава равнищата на интензивност, в това число 3 ежедневни цели – стъпки, дейни часове и интензивност с сдържан до висок интензитет, употребявайки цветни интерактивни визуализации.

Часовникът разполага с вградена система за SpO2 мониторинг, която следи насищането на кръвта на неговия притежател с О2 24 часа в денонощието. Ако този индикатор падне прекомерно ниско, часовникът вибрира, тъй че притежателят му може да отдели време, с цел да диша и да възвърне равновесието си.

Друга скъпа алтернатива е вградената технология за следене на сърдечния темп TruSeen™ 4.0. Благодарение на прецизната оптика и обработката на данни, основана на изкуствен интелект, устройството регистрира извънредно тъкмо сърдечния темп когато и да е. Опцията за мониторинг на напрежението TruRelax™ от своя страна дава информация за този значим здравословен индикатор и също така включва цифрово управление за образование по дишане.

Друга извънредно потребна функционалност на смарт часовника е TruSleep™ 2.0, която цели възстановяване качеството на съня. Тя включва четири разнообразни положения на сън – бездънен, лек, REM и сънливост, които могат да бъдат проследени с 96% усъвършенствана акуратност. Има и над 200 оферти за възстановяване на съня, ориентирани към шест съществени казуса, свързани с неговото качество. Дамите ще оценят и специфичната функционалност за следене на месечния цикъл, като част от цялостната устременост на смарт часовника към повишение на качеството на здравословния метод на живот.

Батерията на Huawei Watch FIT mini устоя до 14 дни при типична приложимост и 10 дни при интензивна приложимост. Освен това, когато тя се изтощи, може единствено с пет минути зареждане посредством магнитното зарядно устройство, да добави още 2 дни за работа.

Huawei Watch FIT mini се предлага на цена от 7,98 лева на месец, в композиция с проект Smart L+.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР