Vivacom вече предлага 5 нови Unlimited тарифи с включени неограничени

...
Vivacom вече предлага 5 нови Unlimited тарифи с включени неограничени
Коментари Харесай

Vivacom предлага 5 нови Unlimited тарифи

Vivacom към този момент предлага 5 нови Unlimited цени с включени неограничени минути, мегабайти и SMS-и на атрактивни цени и с спомагателни придобивки за клиенти на закрепени услуги, започващи от 18.99 лв..

Всички проекти имат включен достъп до 5G мрежата на Vivacom .
 
 Виваком Георги Димитров
„ Изключително съм горделив, че Vivacom е първият телеком, който предлага неограничени проекти за всички консуматори , във всички ценови категории, за първи път в България. Четири от цените имат включен достъп до мобилното приложение EON за извънредно висококачествено ТВ преживяване . Очакваме засилен интерес към проекта Unlimited 100 , който ще даде на нашите консуматори всичко, от което имат потребност в един проект – неограничени благоприятни условия за другарство, обичаното видео наличие в HD, безукорен стрийминг, безконечен браузинг в обществените врежи – и всичко това с високо качество и скорост “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.
 
 Виваком Георги Димитров
Unlimited проектите ще се оферират на цени от 18.99 лв. до 59.99 лв. и всеки от тях обезпечава цялостна бистрота и предвидимост на месечната сметка , като в същото време икономисват на потребителите пари от месечните фактури. Всички клиенти, според от своите потребности и ползване на мобилни данни, могат елементарно да изберат най-подходящия за тях проект, със скоростта, която им е нужна.

Unlimited 2 се предлага за клиенти, които употребяват телефона си най-вече за дълги диалози, чат връзка и слушане на музика през разнообразни музикални платформи. В този проект скоростта доближава до 2Mbps. Unlimited 10 е за консуматори, които обичат да употребяват обществени медии и да сърфират безпределно в мрежата със скорост, достигаща до 10 Mbps, освен това бързо и елементарно. Unlimited 100 дава на потребителите всичко належащо в един проект – неограничени диалози, SMS и мегабайти, обичано HD видео наличие, съвършен стрийминг, сърфиране в обществени мрежи и уеб сайтове без никакво закъснение и събаряне на файлове с висока скорост. Това е съвършената цена, предлагаща всичко належащо на потребителите на мобилни услуги. Unlimited 300 е най-подходящ за професионално равнище на игри и/или работа от разстояние. Той дава свободата за супер бързо събаряне на файлове или безпроблемно присъединяване в конферентни диалози с кристално видео и тон. Unlimited MAX разрешава на клиентите да употребяват цялостния капацитет на мрежата и устройството. План с неограничена интернет скорост, който дава на потребителите цялостна независимост за 4K видео наличие, гейминг с най-високо качество на графики и анимации или да работят безпроблемно вкъщи, на открито или на път.
 Виваком Георги Димитров
Неограничените мобилни цени са годни за всички частни и бизнес клиенти, сключили/преподписали договорите си .

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group, водещия телекомуникационен и медиен оператор в Централна и Източна Европа с пазар от 40 милиона души. Нова Броудкастинг Груп и медийната група Телеграф също са част от United Group.

Базираната в Холандия United Group опирира в осем страни, компанията има близо 15,38 милиона дейни услуги и повече от 14 491 хиляди чиновници към 30 юни 2022 година United Group има най-широкото покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно наличие. Значителните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват превъзходството на продуктите и услугите, които дава на клиентите. United Group е мажоритарна благосъстоятелност на BC Partners, една от най-големите международни капиталови компании, от март 2019 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР