VIVACOM увеличава скоростта на оптичния си интернет до 500 Mbps

...
VIVACOM увеличава скоростта на оптичния си интернет до 500 Mbps
Коментари Харесай

VIVACOM увеличава скоростта на оптичния интернет до 500 Mbps

VIVACOM усилва скоростта на оптичния си интернет до 500 Mbps за всичките си клиенти на VIVACOM FiberNet. Така даже консуматори на проектите с по-ниска скорост ще могат да употребяват по-бърза връзка с световната мрежа за работа и образование от у дома при съществуване на техническа опция. Компанията е солидарна със своите клиенти за компликациите и измененията в всекидневието им, провокирани от изключителното състояние. Увеличаването на скоростта на интернета вкъщи ще даде опция за още по-пълноценна работа, учене и развлечение на всички членове на фамилията.
Увеличаването на скоростта ще стане автоматизирано, без потребност потребителите да го декларират или да подхващат някакви дейности. То ще обхване всичките 27града, в който компанията има оптична мрежа (Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Дупница, Казанлък, Кърджали, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора,Своге, Търговище, Шумен, Ямбол, Банско, Велико Търново, Разград, Русе и Хасково).
В допълнение, потребителите на домакински интернет VIVACOM Net в още над 150 по-малки обитаеми места с мрежа, построена по архитектурата FTTc (Fiber to the Curb) също ще се възползват от по-висока интернет скорост, която ще доближи до 100 Mbps, при съществуване на техническа опция.
Максимално достижимата скорост е за download при оптична интернет съгласуваност на физическо равнище сред клиента и мрежата, като е допустимо да варира.
Важно изискване за постигане на оптималната допустима скорост е крайното потребителско съоръжение да има гигабитов LAN порт и/или Wi-Fi PCI мрежова карта поддържаща стандарт AC. Скоростите са достижими посредством кабел RJ-45 (категория 5E) и/или през Wi-Fi мрежа работеща на 5GHz.
Освен висока скорост, оптичната мрежа се отличава с по-голяма непоклатимост на интернет връзката и не зависи от метеорологичните условия. Допълнително преимущество за клиентите, е включеният антивирусен програмен продукт ESET NOD32 Antivirus. Той обезпечава сигурна отбрана против онлайн закани, криптовируси, шпионски програмен продукт при сърфиране в интернет, събаряне на файлове, потребление USB флаш памети и портативни харддискове.
Повече информация за самодейността може да намерите тук: https://www.vivacom.bg/bg/fibernet
Другите спомагателни услуги, които компанията дава на своите клиенти в изискванията на изключително състояние може да видите тук: https://www.vivacom.bg/bg/home
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР