Vivacom стартира продажбите на стилния и функционален смартфон Samsung Galaxy

...
Vivacom стартира продажбите на стилния и функционален смартфон Samsung Galaxy
Коментари Харесай

Vivacom пуска смартфона Samsung Galaxy A23 5G при много атрактивни условия - Технологии

Vivacom започва продажбите на стилния и функционален смарт телефон Samsung Galaxy A23 5G при доста атрактивни условия. Това е устройство, което се откроява с грациозен дизайн, мощна съществена камера и дълъг живот на батерията. То поддържа мобилни връзки от пето потомство и e изцяло съвместимо с 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Samsung Galaxy A23 5G има тъничък и грациозен корпус с Ambient Edge дизайн на главната камера. Цялостният външен тип се добавя от ослепителен 6.6-инчов Инфинити-V LCD FHD+ екран, чиято периодичност на освежаване е до 120Hz. Моделът се предлага в три цвята - черен, бял и ярко наследник. Той е извънредно стилен - 165,4 x 76,9 x 8,4 мм., а тежестта му е едвам 197 грама.

Смартфонът разполага с универсална четворна съществена камера с висока резолюция, необятни и ясни лещи и портретен режим. Основният датчик е с резолюция 50 MP, поддържа OIS (оптична стабилизация) и прави ясни и ярки фотоси, без вибриране. Отзад са ситуирани също един 5-мегапикселов ултраширокоъгълен, както и два 2-мегапикселови датчика – за дълбочина и макро. Селфи камерата е 8-мегапикселова.

Моделът е задвижван от процесор Snapdragon 695 5G и разполага с 4GB оперативна памет, 128GB вътрешна памет, както и опция за нарастването й до 1TB чрез microSD карта, която се закупува настрана. Батерията му е с огромен потенциал от 5000 mAh и разполага с функционалност за супер бързо 25W зареждане. Сред останалите екстри на смарт телефона са поддръжка на Dolby ATMOS и непряк датчик за пръстови отпечатъци.

Samsung Galaxy A23 5G може да бъде закупен на цена от 10,98 лева на месец на погашение за 36 месеца с проект Unlimited MAX и в комплект с адаптер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР