Vivacom стартира продажбата на , който ще предложи на цена

...
Vivacom стартира продажбата на , който ще предложи на цена
Коментари Харесай

Vivacom представи първия си 5G смартфон и премахва ограниченията на скоростта във всички Unlimited планове

Vivacom започва продажбата на, който ще предложи на цена единствено от 1 лев на месец с проект Unlimited 300. Телекомът отстранява и рестриктивните мерки в интернет скоростта на всички Unlimited проекти до 31 октомври 2023 година.

„ Тези страхотни оферти са за всички наши клиенти във връзка една година от лансирането на напълно новото ни портфолио от неограничени проекти във всички ценови категории. С тази стъпка дадохме опция за цялостна независимост в общуването и променихме телеком пазара в България вечно. И резултатите през днешния ден потвърждават, че тази независимост е високо оценена от нашите клиенти “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.



Vivacom 5G смарт телефон е съвършено решение за всички, които желаят налично 5G устройство, което може всичко. Той идва с 3 години гаранция и има редица впечатляващи характерности, които покриват потребностите на актуалните консуматори. Vivacom 5G смарт телефон предлага 6.52 “ HD+ екран, 50-мегапикселова двойна съществена камера, 128GB вградена памет и 4GB оперативна памет. Смартфонът има издръжлива батерия и поддържа NFC технологията за лесни, бързи и безконтактни заплащания непосредствено с телефона. До 31 октомври 2023 година той ще се предлага с цена на лизинг за 24 месеца при подписване на 24-месечен контракт за Unlimited 300.

„ С лансирането на, даваме опция на нашите клиенти за още по-пълноценно и ужасно 5G преживяване - наличен 5G телефон, неограничени проекти и скорости и достъп до най-голямата 5G мрежа в България, която продължаваме да разрастваме. До края на годината планираме да осигурим покритие на 85% от популацията в страната и по този метод продължаваме да вършим технологиите налични за все по-голям брой хора в България “, добави Николай Андреев.



„ Вече съвсем половината от клиентите на Vivacom употребяват Unlimited проекти, като единствено за последната година отчитаме близо 50% растеж в потреблението на данни. За нас това е доказателство, че клиентите ни в действителност правят оценка свободата и опциите на неограничените проекти и се възползват оптимално от тях “, сподели Стоян Каранлъков, основен търговски шеф на Vivacom.

Vivacom не стопира да предлага едни от най-хубавите артикули и услуги, основани на най-съвременните технологии. 5G мрежата на телекома съумя да се наложи като най-голямата в страната с покритие от 83% от популацията на България. 10 GIGA оптичната мрежа на Vivacom към този момент покрива 500 000 семейства в страната, a единствено за две години от старта интерактивна телевизия EON към този момент се гледа от над 600 000 консуматори в страната.



През 2023 година Vivacom стартира и 5G високоскоростен интернет за дома и по този начин даде опция на клиентите си да гледат EON в съвършено качество и да разчитат на супер бърз интернет за работа или развлечение, без да се тормозят за скоростта. И всичко това тук-там без оптична съгласуваност или в отдалечени региони. През юни тази година, телекомът пусна и първия 5G предплатен пакет в България – FREE2GO, с което добави опциите за пълноценно потребление на цялостния капацитет на най-голямата 5G мрежа в страната, от всеки и на всички места.

Повече информация за Vivacom 5G смарт телефон може да намерите.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР