Vivacom стартира нова кампания в онлайн магазина си, в рамките

...
Vivacom стартира нова кампания в онлайн магазина си, в рамките
Коментари Харесай

Vivacom с нова онлайн кампания за слушалки Airpods с до 100 лв. отстъпка

Vivacom започва нова акция в онлайн магазина си, в границите на която предлага разнообразни модели слушалки Apple Airpods с отстъпки, достигащи до 100 лв..

Моделите, които са налични на по-атрактивни цени, са Apple Airpods Max, Apple Airpods трето потомство, Apple Airpods Pro и Apple Airpods второ потомство. Кампанията ще продължи до 7 юли.

Apple Airpods (трето поколение)

Актуалното потомство безжични слушалки AirPods имат моден дизайн и кристално чист тон. Те включват голям брой нововъведения за възстановяване качеството на звука и цялостното преживяване, като пространствено аудио, което популяризира звука на всички места към нас и функционалност за динамично следене на ситуацията на главата.

В добавка вградената технология Adaptive EQ уточни звука, съгласно особеностите на слушащия. Слушалките се ръководят извънредно елементарно посредством датчик за напън. Те са водоустойчиви, а батерията им устоя до шест часа слушане на музика с едно зареждане.

Apple Airpods Pro

AirPods Pro са усъвършенствана версия на безжичните слушалки и разполагат с голям брой спомагателни функционалности. Сред тях са технологии като интензивно шумопотискане (т.нар. Active Noise Cancellation), елиминиращо близките звуци, Transparency (прозрачен) режим, който пък ни разрешава да чуваме по-ясно света към нас, както и пространствено аудио, динамично следене на главата и Adaptive EQ технология.

Моделът още веднъж е водоустойчив и идва в комплект с MagSafe калъф.



Apple Airpods Max

Това са стилни слушалки с обичайната форма с наушници, покриващи ушите, които също поддържат технология за интензивно шумопотискане. Разполагат и с вграден динамичен драйвър, създаден от Apple, Transparency режим, както и пространствено аудио.

Сред екстрите им е опция да засичат сами по кое време са сложени на главата. Удобните им възглавнички с мемори пяна спомагат да прилегнат идеално на ушите, съобразявайки се с техните особености. Батерията им устоя до 20 часа слушане на музика, гледане на филми или диалози с включено интензивно шумопотискане и пространствено аудио.

Apple Airpods 2

Второто потомство слушалки Airpods също подсигуряват типичното за продуктите на компанията високо качество на звука. Те могат да се свързват автоматизирано щом бъдат сложени на ушите и се настройват елементарно с едно допиране. По същия метод могат да усетят по кое време са махнати от ушите и се изключват сами.

Благодарение на своя H1 чип подсигуряват постоянна безжична връзка. Издържат до пет часа с едно зареждане. В рамките на акцията се оферират с подарък калъф.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР