Vivacom пусна в своята търговска мрежа стилния 5G смартфон Motorola

...
Vivacom пусна в своята търговска мрежа стилния 5G смартфон Motorola
Коментари Харесай

Vivacom представи стилния смартфон Motorola G62 -

Vivacom пусна в своята комерсиална мрежа стилния 5G смарт телефон Motorola G62.

Моделът се откроява със своя хубав дизайн, огромен екран и висококачествена озвучителна система. Той поддържа мобилни връзки от пето потомство и e изцяло съчетаем с 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Дисплеят на Motorola G62 е IPS LCD с диагонал 6,5 инча, резолюция 1080 x 2400 px и периодичност на освежаване 120Hz. Той предлага ултраплавно преживяване и още по-реалистични елементи. Сред главните преимущества на смарт телефона са поддръжката на Dolby Atmos® и стерео високоговорителите, които подсигуряват многоизмерно озвучаване с усъвършенстван бас, по-изчистени вокали и още по-кристален тон.

Задната камера на апарата е тройна с 50 MP главен датчик. Освен него откъм гърба са ситуирани един 8 MP ултраширокоъгълен датчик, който разрешава да заснемем обичаните моменти от всеки ъгъл и на всякаква светлина, както и един 2 MP макро датчик. Предната камера е 16 MP. Смартфонът работи с 8-ядрен процесор Qualcomm SM4350-AC Snapdragon 480+ 5G (8 nm) и се предлага с 4 GB оперативна памет и с 64 GB вътрешна памет, която може да бъде увеличена до 1 TB с microSD карта.

Батерията на Motorola G62 е с потенциал от цели 5000 mAh, което разрешава продължителна работа или игра, без да се постанова презареждане. В добавка тя поддържа и 15W бързо зареждане. Сред останалите екстри са специфичен водоотблъскващ дизайн, който защищава устройството от инцидентно разливане на течности и пръски, съществуване на датчик за пръстов отпечатък, за непосредственост, алтернатива за лицево различаване, цифров компас, както и поддръжка на безжичния стандарт NFC.

Motorola G62 идва на цена от 9,98 лева./месец на погашение за 36 месеца, в композиция с проект Unlimited 50.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР