Vivacom представи изцяло обновената и вече с над 30 000

...
Vivacom представи изцяло обновената и вече с над 30 000
Коментари Харесай

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Vivacom показа напълно обновената и към този момент с над 30 000 хитови филми, сериали и документални продукции. Изцяло обновеният интерфейс обезпечава безпроблемна и интуитивна навигация, която улеснява потребителите да откриват обичаните си филми и сериали. В EON е интегриран модернизиран изкуствен интелект, който предлага най-гледаното и най-актуалното наличие, по жанрове, по отношение на настроението и се преценява напълно с самостоятелните желания на всеки фен, предлагайки курирана селекция от наличие, която трансформира всяка кино вечер в персонално събитие.
 Vivacom Vivacom
В допълнение към изкуствения разсъдък, платформата разполага и с екип редактори , който дава отговор за селекцията на наличие, предоставяйки на потребителите специфични сбирки за разнообразни мотиви и празници.

Изцяло обновената EON Видеотека включва четири нови функционалности , с цел да даде още по-добро потребителско преживяване. С функционалността „ Гледай офлайн “1 потребителите могат да се любуват на първокласни занимания когато и да е и на всички места на своите мобилни устройства.

Освен това могат елементарно да пропущат интрото при сериалите, да превъртат елементарно напред и обратно с фрагменти, както и да продължат да гледат обичания си сериал от епизода, до който са стигнали.
 Vivacom Vivacom
„ Ние освен променихме напълно EON Видеотека, само че я обогатихме с някои от най-хитовите задгранични и български филми и сериали. EON към този момент има най-голямата видеотека в България2 с над 30 000 заглавия и дава отговор напълно на актуалното потребителско търсене с интерфейс и функционалности, които са конкурентни на международните стрийминг колоси. Ще продължим да влагаме, да развиваме и надграждаме нашите артикули и ще продължим да променяме дефинициите за гледане на наличие, предлагайки великолепно потребителско преживяване на нашите клиенти “, разяснява Николай Андреев, Главен изпълнителен шеф на Vivacom.
 Vivacom Vivacom
EON става все по-популярен на българския пазар, като единствено за миналата година потребителите са гледали висококачествено наличие на всички места и когато и да е от над 1 000 000 устройства. Vivacom предлага разнообразни благоприятни условия за активиране на новаторската ТВ услуга с пакетите EON LIGHT, FULL и PREMIUM. Услугата е налична и без абонаментен срочен контракт.
 Vivacom Vivacom
Новаторската платформа EON е основана от личния иновационен център на United Group – United Cloud – един от най-големите развойни центрове за нововъведения в района.
 Vivacom Vivacom
Новият EON е наличен във всички осем страни, в които United Group, водещ снабдител на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, оперира. Лансирането на новата EON Видеотека е израз на непрекъснатия ангажимент на United Group към нововъведенията и даването на най-хубавото преживяване за своите клиенти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР