Vivacom предлага новите смарт часовници от серията GT 3 на

...
Vivacom предлага новите смарт часовници от серията GT 3 на
Коментари Харесай

За празничния сезон Vivacom предлага новите елегантни смарт часовници от серията Huawei GT 3

Vivacom предлага новите смарт часовници от серията GT 3 на Huawei  - 46 мм. на цена от 16,98 лева на месец, 46 мм. На цена 21,98 лева на месец и 42 мм. за 20,98 лева на месец. Всички цени са при покупка на погашение за 24 месеца, в композиция с 2-годишен абонамент за мобилен проект Unlimited 50.

Новите умни часовници от серията Huawei GT 3 са въодушевени от спортните коли за далечни дистанции Grand Tourer. Това въздействие дефинира някои от главните характерности и стила на моделите, в това число дългия живот на батерията, както и множеството функционалности за работа и здравословен метод на живот.

Всички модели са с минималистичен дизайн, който може да се трансформира с голям брой нови лицеви скинове, съоjветстващи на философията на продуктовата линия. Важен акцент във визията на GT 3 е въртящата се корона – бутон, който дава нов тип взаимоотношение с устройството, в това число свободно придвижване във всички направления, увеличение и понижаване, елементарно преподреждане и деинсталиране на приложенията. Смарт часовниците разполагат с щадящо кожата задно покритие от заздравен полимер, както и зона със сапфирено покритие при датчиците.

Часовниците поддържат четирите най-популярни сателитни системи – американската GPS, съветската GLONASS, европейската Galileo и китайската Beidou. Те разполагат и с логаритми за усъвършенстване на маршрута в комплицирани обстановки. Добавени са и функционалности за предизвестие за настъпващо неприятно време, идни приливи, изгрев, залез и даже етапи на луната. Моделите с 46 мм. диаметър устоят до 14 дни с едно зареждане на батерията, а тези с 42 мм. диаметър – до 7 дни.

Серията идва с изцяло актуализирана TruSeen 5.0 система за мониторинг на сърцето и други физически индикатори, чиято точност е доста усъвършенствана. Моделите имат и освежен логаритъм с изкуствен интелект. Те включват над 100 режима за тренировки, измежду които 18 професионални подготвителни режима – тичане, вървене, катерене, колоездене, ръководство на ски или сноуборд, плуване, триатлон, разнообразни действия на закрито и така нататък Могат да дават и професионални препоръки и оценка на натоварването при извършения.

Новите Huawei GT 3 модели включват и присъщите за часовниците от тази марка потребни функционалности за здравословното положение, измежду които също има нововъведения. Потребителите към този момент разполагат с опция за увещание за взимане на медикаменти, следене за постоянното пиянство на вода, мониторинг на равнището на О2 в кръвта и редица други значими физически индикатори.

Часовниците поддържат мобилни приложения от външни разработчици, а Bluetooth връзката им с телефона разрешава приемане на позвънявания, прибавяне на контакти, информация за позвъняванията и други варианти за интеграция. Още една извънредно потребна функционалност е опцията за записване на гласови бележки в придвижване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР