Vivacom предлага нова комбинирана оферта за малкия и среден бизнес,

...
Vivacom предлага нова комбинирана оферта за малкия и среден бизнес,
Коментари Харесай

Vivacom има комбинирана оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага нова комбинирана оферта за дребния и междинен бизнес, която е част от акцията „ Бизнес Великани “.

Собствениците на дребен и междинен бизнес могат да се възползват от специфичното предложение, включващо мобилен проект Unlimited 100, оптичен интернет със скорост до 200 Mbps и ТВ услуга за бизнеса EON Biz с над 120 канала с права за обществено лъчение. Всичко това единствено за 1 лева на месец за първите 4 месеца.

Офертата е годна до30 април за всички нови и съществуващи бизнес клиенти на телекома.

„ С акцията „ Бизнес великани “ продължаваме да поддържаме дребните и междинни компании в страната, като им предлагаме най-важните услуги за ефикасна работа в един повсеместен пакет на налична цена. По този метод те могат да усъвършенстват разноските и да бъдат по-ефективни в оперативната си работа, разчитайки на нашите висококачествените артикули и услуги “, показа Любомир Малоселски, Директор артикули и услуги.

Абонаментният проект Unlimited 100 предлага всичко належащо за оптимално ефикасна работа на дребните и междинни компании. С него бизнес клиентите получават неограничени минути за диалози и SMS-и, безграничен мобилен интернет в България със скорост до 100 Mbps, както и 1000 спомагателни мегабайти за роуминг в Сърбия, Северна Македония и Турция. В тарифния проект са включени още цифров абонамент за Капитал, както и 128 GB облачно пространство в платформата pCloud.

EON Biz включва над 120 ТВ канала с права за обществено лъчение, EON Smart TV App и мобилното приложение на EON. Високоскоростният оптичен интернет обезпечава на дребния бизнес сигурна и постоянна интернет връзка с включен безвъзмезден wi-fi рутер и антивирусна стратегия, както и опция за прибавяне на неподвижен IP адрес.

С тази оферта Vivacom продължава да следва своята политика за поощряване на бизнесмените в страната, като предлага на бизнеса висококачествени и налични телекомуникационни решения.

Повече информация за омбинираната оферта може да видите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР