VIVACOM предлага на клиентите си на сателитна телевизия нов интерфейс,

...
VIVACOM предлага на клиентите си на сателитна телевизия нов интерфейс,
Коментари Харесай

Сателитната телевизия на VIVACOM има нов интерфейс и нов приемник

VIVACOM предлага на клиентите си на сателитна телевизия нов интерфейс, който идва с нов правоприемник с по-малки размери от досегашните.
Новият DTH правоприемник работи по-бързо и употребява по-малко сила. Дистанционното му има кратко време за реакция и функционалност за обучаване, с помощта на която тв приемникът и приемникът могат да се ръководят единствено от едно отдалечено.
Новият интерфейс на сателитната телевизия на VIVACOM дава опция да се основават и ръководят описи с обичани канали, както и бърз достъп до тях през бутоните EPG и mini EPG. Сред потребните функционалности е и опцията за заключване на менюто, с която родителите могат да лимитират достъпа на децата си единствено до канали с уместно за възрастта им наличие. С новия правоприемник, потребителите получават и достъп до селектирани радио стратегии.
За удобството на клиентите, менюто EGP дава лист с всички канали на сателитната телевизия и информация за предаванията за седем дни напред. С помощта на зеления бутон на отдалеченото, потребителят може да прибавя увещание за наличието, което желае да гледа, и по този метод елементарно и бързо да възнамерява програмата си от излъчвания за седмицата.
Новото предложение от VIVACOM идва с атрактивни предложения в композиция с интернет за дома, започващи от 7.99 лева с Данък добавена стойност с включени радио станции във всички пакети и доста, разнородни варианти за спомагателни пакети като HBO, Cinemax, DiemaXtra, MAX Sport Plus и чуждоезични пакети.
Повече информация за новия интерфейс на сателитната телевизия на VIVACOM и настоящите оферти можете да откриете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР