Vivacom подарява силни преживявания, позитивни емоции и добро настроение чрез

...
Vivacom подарява силни преживявания, позитивни емоции и добро настроение чрез
Коментари Харесай

Коледен подарък от Vivacom: свободен достъп до любими ТВ канали, спортно съдържание и Видеотека

Vivacom подарява мощни прекарвания, положителни страсти и положително въодушевление посредством специфичните си коледни оферти за всички клиенти, ползващи телевизионните им услужи. Телекомът прави празничен жест към тях, като от 13 декември, отключва премиум ТВ наличие.

Абонатите на EON LIGHT и EON FULL получават свободен достъп до ТВ канали и видеотеки от най-високия EON PREMIUM пакет, в това число спортните DiemaXtra и MAX Sport Plus. Качествено кино наличие с HBO ще бъде добавено на 19 декември.

Коледната телевизионна акция на телекома ще продължи повече до 17 януари 2023 година в това число, като ще направи празниците още по-уютни и с качественото ТВ съдържниеза цялото семейство. В този интервал най-малките фенове пред екраните ще се насладят изцяло на богатото детско наличие от Nickelodeon, Disney, Cartoon network, Baby TV, Da Vinci и доста други.

За клиентите на най-високия пакет на Vivacom с включено цялото наличие е планувана специфична видеотека “PREMIUM подарък ”. Тя включва разнообразна селекция от хитови филми и сериали, които ще са налични само за тях.

Сред включените заглавия са екшънът „ Събирач на задължения “, фентъзито „ Момче, наречено По “, правеният по същинска история „ Критично мислене “, трилърът „ Извън съмнение “ с присъединяване на известната актриса Емилия Кларк и българските сериали „ Отдел търсене “, „ Дяволското гърло “ и „ Ягодова луна “.

Допълнителните канали и видеотеки ще се появят автоматизирано на екраните на феновете.

За DiemaXtra, MAX Sport и HBO клиентите би трябвало само да влязат в портала My Vivacom, с цел да заявят свободния достъп.

Повече информация за коледната акция може да откриете.

Информация за EON може да откриете.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР