Vivacom и Samsung изненадват феновете на смартфоните със сгъваеми дисплеи

...
Vivacom и Samsung изненадват феновете на смартфоните със сгъваеми дисплеи
Коментари Харесай

Vivacom пуска сгъваемите модели Samsung Galaxy Z на много по-изгодни цени

Vivacom и Samsung изненадват почитателите на смарт телефоните със сгъваеми екрани с преференциално предложение обвързвано с хитовите модели – Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4. Сега потребителите могат да закупят новаторските смарт телефони с двойно повече място за предпазване, само че на доста по-изгодни цени. Клиентите могат да се възползват от тези изкушаващи цени онлайн или на място в магазините на Vivacom от 20 януари до деня на влюбените 14 февруари 2023 година

Така за празника всеки може да закупи за себе си или като подарък за обичан човек Samsung Galaxy Z Fold4 с 512GB вградена памет на цената на смарт телефона с 256GB памет с проект Unlimited MAX за 76, 98 лева на месец на погашение за 36 месеца, както и Samsung Galaxy Z Flip4 512GB на цената на модела с 256GB памет с проект Unlimited MAX за 46, 98 лева на месец на погашение за 36 месеца. По този метод, всички фенове на фотосите, имат място за двойно повече скъпи мемоари в телефона си, без да е належащо да отделят повече бюджет.

Samsung Galaxy Z Fold4, който е превъзходен за осъществяване на съответна бизнес видео среща, е със 7,6-инчов Dynamic AMOLED 2x екран.
Всичко за Вашата сватба
Смартфонът разполага с три задни камери – съществена 50MP и две спомагателни 12 и 10-мегапикселови. В предната част на телефона е ситуирана 10-мегапикселова селфи камера. Сред отличителните екстри на Galaxy Z Fold4 са отбрана от вода IPX8 и съществуването на датчик за пръстов отпечатък.

Samsung Galaxy Z Flip4, който е превъзходен стилен смарт телефон за снимане на наличие за обществените мрежи, е със 6,7-инчов Dynamic AMOLED 2x екран. Смартфонът е оборудван с две съществени камери 12+12MP и една предна 10МР селфи камера. А IPX8 отбрана от вода е единствено част от екстрите, с които устройството се отличава.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинVivacom Samsung Galaxy Z Flip Galaxy Z Fold сгъваеми екрани ПоследниНай-четениКомпании 12 Vivacom пуска сгъваемите модели Samsung Galaxy Z на доста по-изгодни цени Накратко 40 Новините от седмицата: Nexo ще съди България; Нов ски завод; Корупция на доста равнища Компании 388 „ Цената “ пораства: Nexo се закани
Всичко за Вашата сватба
да съди България за над $1 милиард Индустрии 456 Банките се готвят за най-големите съкращения от финансовата рецесия насам КомпанииОбновена 23915 Цялото произвеждане на шоколад NuCrema се мести в Костинброд Компании 8256 Какво следва: 2023 година и жилищният пазар от висок клас в България Личности 6648 Провинциалното момче, което построи империя от първокласни марки  Кои са най-евтините страни за живот и работа в Европа
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg