Vivacom и Boleron предлагат на потребителите 20% отстъпка на три

...
Vivacom и Boleron предлагат на потребителите 20% отстъпка на три
Коментари Харесай

Vivacom предлага 20% отстъпка на основните застраховки в дигиталната си платформа

Vivacom и Boleron оферират на потребителите 20% отстъпка на три от главните застраховки в общата си платформа за онлайн обезпечаване – „ Пътуване в чужбина “, „ Автокаско “ и „ Имущество “ през целия март. Специалното предложение е част от стремежът на телекома да предлага комфортни и налични застрахователни услуги когато и да е на денонощието.

С цифровата платформа потребителите няма потребност да вървят до офис на осигурител, тъй като могат комфортно на всички места и когато и да е да изберат застраховка, да я платят онлайн и да получат полицата по имейл. Офертите се изготвят непосредствено от системите на застрахователите и са извънредно комфортни за съпоставяне. Потребителите няма потребност да вършат предварителна регистрация – профилът им се основава автоматизирано след подписване на застраховка. А при последваща покупка на застраховка от платформата, техните данни ще се зареждат автоматизирано. Платформата е налична за всички консуматори, без значение дали са клиенти на телекома.

В онлайн платформата потребителите имат опция да сключат и още застраховка „ Гражданска отговорност “, „ Планинска застраховка “ и „ Екстремни спортове “. Те получават персонализирани предложения с цени в действително време, само с въвеждането на регистрационния номер и номера на талона на своя автомобил.

Пълните условия и подробна информация за покритието на онлайн застраховките от Vivacom можете да видите ТУК.

Отстъпката е годна за подписани застраховки „ Автокаско “, „ Имущество “ и „ Пътуване в чужбина “ от ЗАД „ Булстрад Виена Иншурънс Груп “, ЗК „ УНИКА “ АД и ЗК „ Лев Инс “ АД.

Застрахователните артикули и услуги се дават посредством посредничеството на Виваком България ЕАД, ЕИК: 831642181 – осигурителен брокер с номер на уверение 552-ЗБ от 18.10.2022 година и Болерон Консултинг ЕООД, ЕИК: 102764975 – осигурителен брокер с номер на уверение 721-3Б от 01.12.2020 година, издадени от Комисията по финансов контрол.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР