VIVACOM и Български център за нестопанско право бяха отличени с

...
VIVACOM и Български център за нестопанско право бяха отличени с
Коментари Харесай

VIVACOM Регионален грант спечели наградата на БДФ за „Най-сполучливо партньорство“

VIVACOM и Български център за нестопанско право бяха отличени с премията „ Най-сполучливо партньорство 2019 “ за програмата „ VIVACOM Регионален грант “ в състезанието „ Най-голям корпоративен донор “, проведен годишно от Български дарителски конгрес. Конкурсът отличава обществено виновните компании у нас, които способстват най-вече за публичното благоденствие посредством транспарантни, устойчиви и ефикасни стратегии и вложението на финансови, материални и доброволчески запаси във значимите за българското общество дела. Общо 48 кандидатури се състезаваха за отличие в 8 категории.
Програмата VIVACOM Регионален грант се реализира в партньорство с Български център за нестопанско право и поддържа положителните хрумвания от всеки български град или село посредством безплатно финансиране на начинания на цивилен организации. Основната цел на програмата е да подкрепя и подтиква хората да развиват своите райони с стратегии и дела, които са значими за тях. Трите съществени критерия на програмата са плановете да бъдат реформаторски, да въвличат локалната общественост и да има изгода за общността от реализирането им.
За досегашните пет издания на „ VIVACOM Регионален грант “ са подкрепени 68 плана с обща стойност над 313 000 лева В тях са въвлечени близо 19 500 души и са основани нас 250 партньорства с бизнеси, институции и други цивилен организации.
До 12.01.2021 година е отворено кандидатстването за грант в шестото издание на програмата. Фондът за него е 60 000 лева Всеки план може да получи финансиране до 5 000 лв., а продължителността на плана следва да бъде до 1 година. Програмата дава опция на участниците да аплайват с планове в разнородни сфери, които биха подобрили живота на локалната общественост като обучение, просвета, екология, спорт, историческо завещание и други. Няма ограничавания за броя планове, с които една организация може да взе участие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР