Vivacom финализира мащабен проект за модернизация на оборудването си за

...
Vivacom финализира мащабен проект за модернизация на оборудването си за
Коментари Харесай

Vivacom инвестира в модернизация на мрежата си за излъчване на радиопрограми

Vivacom завърши огромен план за рационализация на оборудването си за ефирно лъчение на радиопрограми. Проектът е ориентиран към замяна на цялата радиопредавателна мрежа за бизнес клиенти в България. Тя се употребява за разпространяване и на стратегиите на един от най-дългогодишните клиенти на Vivacom - Българското национално радио. Модернизацията на мрежата ще усъвършенства качеството на радиосигнала за всички слушатели в страната и се чака да понижи енергийните разноски и надлежно - въглеродния отпечатък от радиопредавателната мрежа на Vivacom с близо 30%.

В рамките на огромния план за над 5 милиона лв., Vivacom подменя всички FM предаватели в страната и по този начин обезпечава по-висока успеваемост и по-надеждна услуга. Новите FM предаватели са основани на най-модерните технологии и са дело на водещите международни производители в бранша. Те доста усъвършенстват качеството на радиосигнала и понижават потреблението на ток.
 Снимка 686555
Източник:

" С инвестицията в най-ново потомство съоръжение за лъчение на радиопрограми ще подобрим качеството на сигнала на Българското национално радио за всички слушатели в страната. Това е втората ни огромна стъпка за рационализация на радиомрежата в последните години, откакто подменихме главните FM антенни системи за лъчение на радиопрограми. Така подсигуряваме високото качество и надеждност на услугите ни, основани на най-новите технологии ", показа Владимир Рангелов, шеф " Броудкаст услуги " във Vivacom.

" В основата на радиото е ефирното разпространяване. Без него наличието ни не би могло да доближава до слушателите. Винаги сме разчитали на Vivacom като основен сътрудник в преноса и разпространяването на стратегиите на Българското национално радио. Модернизирането на радиомрежата с над 100 нови FM предаватели ще подсигурява още по-качествено ефирно приемане на стратегиите ни в цялата страна ", сподели Милен Митев, Генерален шеф на БНР.

С огромната инвестиция Vivacom затвърждава позицията си на водач на телекомуникационния пазар у нас, който предлага новаторски и съвременни решения с високо качество, както за частните, по този начин и за бизнес клиентите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР