Vivacom е първият оператор в България, който пуска в своята

...
Vivacom е първият оператор в България, който пуска в своята
Коментари Харесай

Vivacom вече предлага новия смартфон Honor 50 |

Vivacom е първият оператор в България, който пуска в своята комерсиална мрежа и в онлайн магазина си новия смарт телефон Honor 50.

Той поддържа мобилни мрежи от пето потомство и с него българските консуматори имат още по-голям избор от устройства, с които да употребяват националната 5G мрежа на оператора, която е най-голямата в страната, с покритие на над 200 обитаеми места и курорта. Honor 50 е първият модел за българския пазар от новото портфолио на компанията, която към този момент е на трето място по пазарен дял в Китай за последното тримесечие. Новият модел е към този момент наличен и в България и ще се предлага извънредно от Виваком в комплект с безжичните слушалки Honor True Wireless Earbuds Choice.

Honor 50 впечатлява с неповторимия си дизайн с извити ръбове, както и с така наречен Dual-ring дизайн на камерата. В рамките на промоцията ще се предлага в черен и брокатен цвят. Дисплеят му е 6.57-инчов OLED, с периодичност на освежаване 120 Hz.

Не по-малко впечатляваща от дизайна е и главната задна камера на смарт телефона, която е 108 MP. Освен нея откъм гърба има един 8 MP ултраширокоъгълен датчик, един 2 MP макро и още един 2 MP датчик за дълбочина. Селфи камерата е с резолюция 32 MP и 90° поле на видимост. Тя разполага и със специфичен Super Night логаритъм, който се употребява за снимане на по-ясни селфита при едва осветяване. Друга екстра е опцията при снимане на видео потребителят да превключва сред предната и задната камера, което дава опция за елементарно основаване на професионални видео материали.

Honor 50 работи с процесор Qualcomm Snapdragon 778G с 5G модул. Освен мобилни мрежи от пето потомство, той разполага също с Wi-Fi модул, както и с NFC (Near Field Communication) технология за транспорт на данни на доста близко разстояние. Батерията му е с потенциал 4300 mAh и може да бъде заредена на 70% единствено за 20 минути.
Смартфонът се предлага в комплект с Honor True Wireless Earbuds Choice – елегантни и функционални безжични слушалки, които разрешават до шест часа непрестанно слушане на музика. Предлагат се с красива и компактна кутийка, която може да ги зареди изцяло още три пъти, до момента в който притежателят им е в придвижване. Това значи, че слушалките могат да подсигуряват общо до 24 часа развлечение в придвижване. Те са оборудвани с общо 4 микрофона с Digital Signal Processing технология и имат шумопотискаща алтернатива по време на позвънявания. Поддържат Bluetooth 5.0 съгласуваност и се ръководят с лесни и интуитивни докосвания.

Honor 50 идва на цена от 27,98 лв. на месец за погашение на 36-месеца, в композиция с 2-годишен контракт за мобилна цена Unlimited 50 5G.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР