VIVACOM е първият оператор в България, който предлага иновативно мобилно

...
VIVACOM е първият оператор в България, който предлага иновативно мобилно
Коментари Харесай

VIVACOM предлага приложението SafeBeep, предоставящо информация за безопасността на потребителите и техните близки

VIVACOM е първият оператор в България, който предлага новаторско мобилно приложение, основано за обезпечаване на сигурността на клиентите и техните близки. Приложението е наречено SafeBeep и съставлява услуга за всекидневно наблюдаване, която работи неусетно на назад във времето на операционната система на устройството и се задейства единствено при положение на изключителна обстановка. SafeBeep дава информация за сигурността на членовете на фамилната група и по този метод им оказва помощ да реагират навреме в непредвидените обстановки.
За всички клиенти с проекти от тарифни линии Smart и i-Traffic, преподписали или сключили нов 24-месечен контракт през месец септември и октомври, услугата SafeBeep ще се дава гратис за целия период на контракта.
Основните функционалности, който приложението поддържа, са авто случай, рухване, задаване на безвреден периметър, задаване на позволена скорост, отбелязване на местонахождение и дестинации, SOS предупредителна тревога, Тайно предизвестие и опция за чат, както с избран член на фамилията, по този начин и с цялото семейство.
Приложението е елементарно и комфортно да потребление и е извънредно уместно за фамилии с дребни деца и възпитаници. Благодарение на функционалността за прибавяне на дестинации, родители получават уведомление при идване и потегляне на детето от избраното място и не се тревожат ненужно дали е пристигнало в точния момент за часовете. Опцията за отбелязване пък дава опция на детето да извести родителите си къде се намира във всеки един миг, намалявайки риска то да се изгуби.
За най-малките може да се употребява и функционалността за задаване на безвреден периметър, по този начин родителите получават мигновена информация, в случай че детето го напусне и бързо могат да подхващат съответните дейности.
Приложението е уместно и за по-възрастни хора поради функционалността за рухване, с която могат да известят околните си при потребност от помощ.
Освен това, когато SafeBeep откри, че консуматор е взел участие в авто случай, алармира фамилната група за случилото се, като изпраща информация за местоположението, положението на индивида и времето, належащо за стигане до там. 
SafeBeep се смъква и конфигурира както на смарт телефона на предпазения консуматор, по този начин и на устройството на Защитника, с цел да е допустима връзката.
Приложение SafeBeep е налично за евакуиране в Гугъл Play Store и Apple app store. Повече информация можете да откриете на уеб страницата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР