VIVACOM е първият оператор, който вече предлага актуалния модел LG

...
VIVACOM е първият оператор, който вече предлага актуалния модел LG
Коментари Харесай

LG VELVET - смартфон с двоен екран, първо във VIVACOM сред операторите

VIVACOM е първият оператор, който към този момент предлага настоящия модел LG VELVET с двоен екран. Потребителите могат да го намерят както в магазините, по този начин и онлайн на уеб страницата на телекома – за 40,98 лева на месец в композиция с проект Smart U. Новото предложение на LG се отличава с грациозен минималистичен дизайн и тройна камера.
Обширният 6,8-инчов FHD+ кинематографичен POLED широкоекранен екран е отличен за гледане на филми. Устройството се отличава с точно предаване на цветовете и се комбинира със стерео високоговорител, с цел да обезпечи изцяло завладяващо преживяване. Двойният екран дава опция да се правят по едно и също време доста неща - гледане на филми, гейминг и ревизиране на уеб сайтове.
Още едно преимущество на модела е функционалността Live Caption - надписи на видео и аудио в действително време. Субтитрите се генерират непосредствено от устройството без мрежова връзка, за по-голяма конфиденциалност и по-малко забавяне.
LG VELVET разполага с тройна задна камера – 48 MP + 8 MP + 5 MP. 16 МP селфи камера подсигурява съвършени портретни фотоси.

Издръжливата батерия с потенциал 4300 mAh способства за непрестанно развлечение, което се добавя от функционалността за супер бързо безжично зареждане.
LG VELVET се предлага в цвят Aurora Silver, а спомагателният екран идва в сив цвят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР