Вицешампионите на България от ЦСКА направиха сериозен трансферен удар преди

...
Вицешампионите на България от ЦСКА направиха сериозен трансферен удар преди
Коментари Харесай

ЦСКА с трансферен удар!

Вицешампионите на България от ЦСКА направиха сериозен трансферен удар преди началото на идващия сезон, научи Sportal.bg. “Червените” съумяха да привлекат някогашния волейболист на Левски и националния тим на България Красимир Гайдарски.

34-годишният централният блокировач направи ужасно завръщане във волейбола през миналия сезон и стана първенец на България с бургаския Нефтохимик 2010 (Бургас), откакто сподели доста мощна игра.
Роденият в Грозни (Русия) някогашен български национал е бронзов медалист от международното състезание за мъже през 2006 година в Япония, от Световната купа през 2007 година в Япония и от Евроволей 2009 в Турция, както и от международното състезание за младежи през 203 година в Техеран (Иран).

Високият 204 сантиметра волейболист стартира волейболната си кариера в Козлодуй, след което е притеглен в Левски-Сиконко от Брунко Илиев. По-късно играе и за гръцкия гранд Олимпиакос (Пирея), Съюзна контролна комисия Берлин (Германия), съветския Нефтяник (Оренбург), ирански Калех, КВК Габрово и Нефjохимик 2010.
Любопитна детайлност е, че се обрисува в ЦСКА Гайдарски още веднъж да играе с Христо Цветанов, с който дълги години бяха центровете на Левски-Сиконко и националния тим на България.

“Краси Гайдарски ще играе в ЦСКА през идващия сезон. Търсим заместител на поста диагонал на разпределителя на Смилен Мляков, както и още един посрещач, който да укрепи за новия сезон”, съобщи старши треньорът на ЦСКА Александър Попов особено пред Sportal.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР