Вицешампионите на България от Хебър (Пазарджик) са най-посещаваният отбор в

...
Вицешампионите на България от Хебър (Пазарджик) са най-посещаваният отбор в
Коментари Харесай

Хебър е най-посещаваният отбор в България и в топ 10 на Шампионската лига

Вицешампионите на България от Хебър (Пазарджик) са най-посещаваният тим в родното състезание за миналия сезон, оповестяват от клуба. 

" Тигрите " са и в топ 10 на най-посещаваните тимове в най-престижния европейски шампионат - Шампионската лига.

Пазарджиклии сложиха връх и през миналата 2022 година Двубоите им в зала " Васил Левски " бяха посетени от съвсем 40 000 души, които са подкрепяли любимците си - в efbet Супер Волей и в евробитките.
 Хебър се раздели с Камило Плачи Хебър се раздели с Камило Плачи
Воденият от Камило Плачи отбор продължи да поддържа наклонността да притегля рекорден брой последователи и в идващите месеци. 
 Кметът на Пазарджик Тодор Попов: 5 от 6 трофея във волейбола не ме удовлетворяват Кметът на Пазарджик Тодор Попов: 5 от 6 трофея във волейбола не ме удовлетворяват
Във финалните плейофи, където отборът се изправи против Нефтохимик 2010 (Бургас), залата още веднъж се пръскаше по шевовете от страхотната аудитория на пазарджиклии.
 Радостин Стойчев и Пламен Константинов отказали на Хебър Радостин Стойчев и Пламен Константинов отказали на Хебър
" Нашата шампионска аудитория! Безапелационно най-посещаваният тим в България за миналия сезон и топ 10 на най-посещаваните тимове в Шампионска лига! Това не е нещо ново, това не е изненада и това сигурно е най-голямата ни мощ! Благодарим ви! Смело напред и през сезон 23/24 ", написаха от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР