Вицешампионът на Русия Зенит (Казан) нямаше мач в първия кръг

...
Вицешампионът на Русия Зенит (Казан) нямаше мач в първия кръг
Коментари Харесай

Цветан Соколов научи името си на татарски! Зенит откри сезона с веселие

Вицешампионът на Русия Зенит (Казан) нямаше мач в първия кръг на Суперлигата, само че съумя да открие сезона по радостен и занимателен метод.

Зенитовци, които през новия сезон ще бъдат водени от Алексей Вербов, а досегашният ментор Владимир Алекно ще бъде наставник на някогашното либеро.

Зенит показа публично новите си попълнение Цветан Соколов, Фьодор Воронков, Валентин Голубев и Денис Земчьонок.

Волейболистите на Зенит и почитателите на тима дружно се радваха на представянето на отбора за новия сезон по радостен и необикновен метод.

Разпределителят Лоран Алекно игра дружно с почитатели на футбола на PlayStation, само че нито един не съумя да го победи.

Алексей Самойленко и Фьодор Воронков приготвяха бургери за почитателите, Андрей Сурмачевский и Вадим Лихошерстов правеха пуканки. Артьом Вольвич продаваше клубни атрибути, Валентин Голубев – билети. Алексей Кононов рисуваше по лицата на ентусиастите, Денис Земчьонок взе изпити по волейболни познания, а треньорът Алексей Вербов стана екскурзовод в клубния музей.

Максим Михайлов бе в зоната за осъществяване на начален удар, където децата се опитваха да вкарат топка в кръгове с разнообразни размери.

Цветан Соколов и Ървин Нгапет бяха натоварени с тежката задача да се снимат с всички искащи почитатели.

Най-голямата изненада за Цветан Соколов бе, когато го накараха да повтори името си на татарски език, а то звучеше по този начин: Мин Чечек Лащин.
Ървин Нгапет също получи името си на татарски - Мин Сине Яратам.

“Много ми хареса откриването на сезона. Най-много, че ние бяхме толкоз близки с почитателите. Не чаках, че нашето другарство ще е толкоз топло”, показа Цветан Соколов, след което дружно със съотборниците си се насочи към фоайето на залата, където продължиха още дълго да раздават подписи и да вършат селфита с почитателите. На откриването на сезона на Зенит в Казан участваха над 1000 почитатели. А в Зенит се надяват че на първия домакински мач в залата ще има повече фенове на 2 ноември, когато Цветан Соклов и компания одобряват водения от Камило Плачи отбор на Факел (Новий Уренгой).
Очаква се Цветан Соколов да дебютира за Зенит в мача от 2-ия кръг на Суперлигата на Русия в сряда, 30 октомври, при гостуването на Енисей, с Тодор Скримов, в Красноярск.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР