Вицешампионът Локомотив (Новосибирск), който е воден от селекционера на мъжкия

...
Вицешампионът Локомотив (Новосибирск), който е воден от селекционера на мъжкия
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Четирима чужденци ни отказаха по политически причини

Вицешампионът Локомотив (Новосибирск), който е воден от селекционера на мъжкия народен тим Пламен Константинов, загуби като посетител дербито със Зенит (Казан) с 0:3 (21:25, 17:25, 24:26) в мача от 19-ия кръг на Суперлигата на Русия.

За възпитаниците на българския ментор това бе 6-а загуба от началото на сезона. Така Локомотив с актив от 37 точки (13 победи, 6 загуби) остава на 4-о място във краткотрайното класиране.

След мача запитаха Пламен Константинов за какво на притегли чужденец на проблематичната позиция посреща. 
 Локомотив (Новосибирск) на Пламен Константинов загуби дербито със Зенит (Казан) Локомотив (Новосибирск) на Пламен Константинов загуби дербито със Зенит (Казан)
“Ние водихме най-малко с четирима чужденци и никой не се съгласи да пристигна. Политическите и военни аргументи съществено въздействат. Това е казусът. А да вземем някакъв легионер, който няма да направи разлика, аз смятам за безсмислено ”, изясни Пламен Константинов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
По неговите думи, за всеки различен тим отсъствието на двама чужденци, двама съществени посрещачи би било злополука, а Локомотив се държи, като отстъпва по равнище единствено на тимовете от Топ 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР