Вицешампионът и носител на Купата на Чехия Жихострой (Чешке Будейовице)

...
Вицешампионът и носител на Купата на Чехия Жихострой (Чешке Будейовице)
Коментари Харесай

Вицешампионът на Чехия представи Калоян Балабанов

Вицешампионът и притежател на Купата на Чехия Жихострой (Чешке Будейовице) показа българския волейболист Калоян Балабанов като първото си ново попълнение.
 Калоян Балабанов: Титлата значи доста за мен Калоян Балабанов: Титлата значи доста за мен
“Започваме представянето на новите попълнения с посрещача Калоян Балабанов, който идва в Жихострой от тима на първенеца на българската първа лига Нефтохимик (Бургас). Големият войник бе един от опорите на тима по пътя към купата и бе избран за MVP на 5-ия заключителен мач. 24-годишният Калоян Балабанов е висок 198 сантиметра и изигра два страхотни сезона с фланелката на най-хубавия български клуб от Бургас. През сезон 2021/22 той завоюва сребро в Суперлигата на България и Купата на България, а през предишния сезон Нефтохимик Бургас към този момент доближи върха, откакто победи с 3:2 в решаващия 5-и мач от плейофния край против различен топ български тим - Хебър (Пазарджик). Именно в основните моменти упоритият Балабанов изведе тима до триумфа ”, написаха в уеб страницата на Жихострой.

View this post on Instagram
A post shared by VK Jihostroj České Budějovice (@vkjihostroj)

“Калоян е от вида играчи, които желаят да побеждават. Той сподели, че може да поеме отговорност и да извлече най-хубавото от себе си, когато нещата станат сложни - тъкмо тези видове, от които се нуждаем. Говорихме няколко пъти и той изпита огромно предпочитание да пристигна при нас и да играе за Жихострой. Като левичар, той също може да бъде доста противен за противниците ни в нахлуване. Очакваме той да бъде един от нашите опори през идващия сезон “, сподели генералният управител на клуба Роберт Мифка.

View this post on Instagram
A post shared by Diego Velazquez (@dvagencyteam)

View this post on Instagram
A post shared by VK Jihostroj České Budějovice (@vkjihostroj)

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР