Вицепрезидентката на САЩ Камала Харис си осигури подкрепата на мнозинството

...
Вицепрезидентката на САЩ Камала Харис си осигури подкрепата на мнозинството
Коментари Харесай

Камала Харис вече си осигури подкрепата на необходимия брой делегати

Вицепрезидентката на Съединени американски щати Камала Харис си обезпечи поддръжката на болшинството делегати на Националния конгрес на Демократическата партия, с цел да стане претендент за президент, настояват източници, съобщи Ройтерс.

Президентът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в поддържа Харис в неделя, когато се отдръпна от конкуренцията на фона на въпроси за неговата възраст и здравословното положение. Той даде обещание да остане на поста си като президент до края на мандата си на 20 януари 2025 година

Проучване на Асошиейтед прес измежду делегатите сподели, че тя има поддръжката на 2538 делегати, което е доста повече от нужните 1976 делегати, с цел да завоюва гласуването през идващите седмици. Председателят на Национален комитет на Демократимеската партия Джейми Харисън съобщи през вчерашния ден, че партията ще излъчи претендент за президент до 7 август.

Делегатите към момента могат да трансформират мнението си преди 7 август, само че никой различен не получи гласове в изследването на АП, а 57 делегати обявиха, че не са решили.

В първата си обществена поява в понеделник Харис събра последователи с дебютна тирада от акцията, в която даде обещание да преследва претендента на републиканците Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския като прокурор в правосъдната зала, какъвто в миналото е била.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР