Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед говори пред Premium Sport веднага

...
Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед говори пред Premium Sport веднага
Коментари Харесай

Павел Недвед: Ще играем в стил “Ювентус”

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед приказва пред Premium Sport незабавно след жребия за 1/4-финалите на Шампионската лига, като разяснява идните дуели против 12-кратния притежател на трофея Реал Мадрид.

“Миналата година на финала играхме мощно единствено през първите 45 минути, а през второто полувреме те се показаха по-добре, защото тимове като Реал Мадрид са привикнали с такива мачове”, напомни си Недвед миналогодишния край в шампионата.

“Въпреки това, считам, че имаме по-голям късмет в две срещи, даже и да знаем, че и двата дуела ще са доста сложни. Първият ще е вкъщи, а Меди Бенатия и Миралем Пянич са осъдени. Те са двама значими играчи за нас, което е в допълнение затруднение, само че и двата състава ще стартират мача при 0:0”, продължи той.

Juventus Vice President, Pavel Nedved reacts to @ChampionsLeague quarter-final draw https://t.co/0zJZ3CzuJW#TOGETHER #UCLdraw pic.twitter.com/5lavDj9sG2
— JuventusFC (@juventusfcen) March 16, 2018
Легендата на “бианконерите” похвали играта на противника си против ПСЖ. “Това ще са два вълнуващи мача, в които ще се надигнем против отбора победител в последните две издания на Шампионската лига. Бях впечатлен от тяхното показване против ПСЖ. Реал Мадрид са спокойни и фокусирани, когато играят в този шампионат, и ще създадат всичко допустимо да го завоюват още веднъж. За да обобщя, предстоят ни две доста сложни срещи, само че ще се опитаме да играем в жанр “Ювентус””, приключи Недвед. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 7 март  Тотнъм 1:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР