Вицепрезидентът на Йордан Лечков даде своя коментар пред БНТ за

...
Вицепрезидентът на Йордан Лечков даде своя коментар пред БНТ за
Коментари Харесай

Йордан Лечков с коментар за бъдещето на Ясен Петров начело на България

Вицепрезидентът на Йордан Лечков даде своя коментар пред " Българска национална телевизия " за случилото се на стадиона в Люцерн късно нощес, когато Швейцария разруши България за едно полувреме с 4 гола.
Бившият футболист съобщи, че не му е прелестно да го каже, само че пожелава триумф на " кръстоносците " на :
" Аз мисля, че всички гледахме мача. Определено не ми е прелестно да го кажа, само че поисквам триумф на швейцарците на огромното състезание. Разликата се видя в класите. Мисля, че треньорите би трябвало да си създадат поуките, да си създадат разбори. И да се мисли отсега нататък... ", сподели Лечков.
" Както видяхте и в предния мач беше по този начин, разликата е очевадна. Съжалявам, че излиза от моята уста. Липсва класата в нашия тим, от дълго време е по този начин. Аз мисля, че не е времето и мястото, тъй като както съм казвал и преди, футболистите се построяват в клубовете, няма по какъв начин да прехвърлим всичко на главата на Ясен Петров или на който и да е било треньор, който е бил в националния тим. Трябва повече работа в клубовете. За огромно страдание, от водеща футболна нация сме на това състояние сега ", добави още вицепрезидентът на БФС.
" Никога не съм си разрешавал да приказвам от лично име, по тази причина имаме управление, имаме определен нов Изпълком, ще бъде коментирано и тогава ще бъде оповестено. На този стадий не се мисли за промяна на треньора, в случай че това ви прави работа, ви го споделям ", отговори той на въпрос за бъдещето на Ясен Петров.
" Тук би трябвало да отбележим, че огромна част от футболистите, които играха са натурализирани. Има доста от тях родени в Швейцария, само че и доста натурализирани. Все отново това е Швейцария, по тази причина им пожелаваме триумф на Световното състезание ", повтори още един път Лечков.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР