Вицепрезидентът на турския клуб Хаятспор заяви, че ганайското крило Кристиан

...
Вицепрезидентът на турския клуб Хаятспор заяви, че ганайското крило Кристиан
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на Хаятспор: Ацу е сред развалините и се опитва да се измъкне

Вицепрезидентът на турския клуб Хаятспор съобщи, че ганайското крило Кристиан Ацу е измежду руините на голямото земетресение, което умъртви над 3000 души в страната и прилежаща Сирия. 31-годишният някогашен полузащитник на Нюкасъл и Челси Ацу се причисли към отбора от Суперлигата под управлението на спортния им шеф Танер Савут .
Кристиан Ацу (л).
„ Танер Савут и Кристиан Ацу не престават да са измежду руините. Опитват се да се измъкнат “, разкри Мустафа Йозат за Play Spor.

Ацу изкара пет сезона в Нюкасъл след първичен престой чартърен, преди да напусне в посока Саудитска Арабия през 2021. „ Молим се за позитивни вести за Кристиан Ацу “, написаха от „ свраките “ в Туитър. Той изигра последния от 60-те си мача за Гана през септември 2019.

„ Молим се за ганайския национал Кристиан Ацу и жертвите на земетресението в Турция и Сирия. Продължаваме с нашите старания да установим контакт с хора от управлението на Хаятспор и Турската футболна федерация, имайки поради сложната обстановка “, се споделя в изказване на Ганайската футболна федерация в Туитър. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР