Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс заяви днес на форума на

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс заяви днес на форума на
Коментари Харесай

Майк Пенс заяви, че търговските действия срещу Китай няма да спрат

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс съобщи през днешния ден на форума на АТИС, че Вашингтон няма да спре с комерсиалните си дейности против Китай, до момента в който Пекин не промени комерсиалната си политика, съобщи Ройтерс.

"Предприехме решителни ограничения против несъответствията ни с Китай ", сподели той. "Облагаме китайските артикули с мита за 250 милиарда $ и бихме могли да увеличим тази стойност над два пъти ", съобщи Пенс, който съставлява Вашингтон на форума. "САЩ няма да сменят курса, до момента в който Китай не промени методите си ", добави той.

Според медийни известия в коридорите на бизнес конгрес в границите на срещата на АТИС Пенс се е срещнал с тайванския делегат на срещата на АТИС Морис Чан. Информацията по-конкретно беше обявена от публицист, който отразява форума на АТИС и който съпровожда Пенс, само че повече детайлности няма.

Макар и в голямото си болшинство страните от АТИС да не признават Тайван дипломатически, организацията въпреки всичко разрешава на острова да взе участие като настрана икономическо, а не политическо образувание.

Съединени американски щати нямат публични връзки с Тайван, само че са правно обвързани да обезпечават на острова средства за защита и се явяват неговият максимален покровител в интернационален проект.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР