Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс остро отвърна на медийна информация,

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс остро отвърна на медийна информация,
Коментари Харесай

Майк Пенс отрече, че подготвя почвата за президентските избори през 2020 г.

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс остро отвърна на медийна информация, която загатва, че приготвя почвата за президентските избори през 2020 година, в случай че президентът Доналд Тръмп не се кандидатира за втори мандат, осведоми АП.

В известие на Белия дом Пенс съобщи, че историята на " Ню Йорк таймс " " е безобразна и засегнатост към мен, моето семейство и целия ми екип ". Той добави, че " изказванията в тази публикация са безапелационна неистина ".

В публикацията се разкриват детайлности за напъните на няколко републиканци по отношение на изборите през 2020 година В нея се отбелязва, че се организира " акция в сянка ". Подчертава се политическият график на Пенс и дейното събиране на средства, въпреки че съветници алармират, че той ще се кандидатира за държавен глава, в случай че Тръмп не го направи.

В публикацията написа, че Пенс е основал комитет за събиране на средства за акцията. Наречен " Комитетът Велика Америка ", може да приема чекове до 5 000 $ от самостоятелни донори. През предишния месец Пенс е получил към 1 милион $ от донор във Вашингтон.

Тръмп не е намеквал, че ще се кандидатира за втори мандат.

Белият дом отхвърли информацията на изданието и разясни, че Пенс е подготвен да се кандидатира за " преизбиране като вицепрезидент " през 2020 година

Говорител на " Ню Йорк таймс " написа в имейл, че застават зад коректността на публикацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР