Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис отхвърли опасенията за възрастта на

...
Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис отхвърли опасенията за възрастта на
Коментари Харесай

Камала Харис отхвърли опасенията за възрастта на Байдън, но добави, че е готова да бъде президент

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис отхвърли опасенията за възрастта на президента Джо Байдън, като съобщи в излъчено по малкия екран изявление, че е подготвена да бъде главнокомандващ, само че това няма да се наложи, съобщи Ройтерс.

" Джо Байдън ще бъде напълно наред ", сподели Харис, в отговор на въпрос по отношение на опасенията, че президентът е прекомерно остарял, с цел да се кандидатира още веднъж.

Байдън, който ще навърши 81 години през ноември и ще бъде на 82 години при започване на собствен възможен втори четиригодишен мандат през януари 2025 година, е изправен пред скептично настроените американски гласоподаватели, които ще решат дали да изберат демократа за още четири години през ноември 2024 година.

Водещият му конкурент, републиканецът Доналд Тръмп, е на 77 години. Американските гласоподаватели споделят, че биха желали да видят по-млади претенденти за президент.

Някои претенденти за президент от Републиканската партия, в това число някогашният губернатор на Южна Каролина Ники Хейли, обявиха, че гласът за Байдън ще се окаже глас за Харис.

" Джо Байдън ще се оправи. Позволете ми да ви кажа нещо: аз работя с Джо Байдън всеки ден ", сподели вицепрезидентът в коридорите на срещата на върха на азиатските водачи в Джакарта. Харис също по този начин отхвърли рецензиите на републиканците, които обявиха че избирането ѝ би било рисковано. " Те изпитват потребност да нападат, тъй като се опасяват, че ние ще спечелим въз основа на качествата на работата, свършена от Джо Байдън и мен, и нашата администрация ", добави тя.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР