Вицепрезидентът на САЩ и съпругата му Карън се тестваха отрицателно

...
Вицепрезидентът на САЩ и съпругата му Карън се тестваха отрицателно
Коментари Харесай

Майк Пенс с нов отрицателен тест за коронавирус

Вицепрезидентът на Съединени американски щати и брачната половинка му Карън се тестваха негативно за трети път откакто Доналд Тръмп разгласи, че е инфектиран с, заяви Военновъздушни сили.
Вицепрезидентът продължава да участва на събития в границите на предизборната акция.
 Доналд Тръмп е премълчал за позитивен резултат от първия си тест за ковид? Доналд Тръмп е премълчал за позитивен резултат от първия си тест за ковид?
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предишния четвъртък не е споделил с обществеността информация за позитивните резултати от първия си тес...
Но тези действия на Пенс са в несъгласие с карантинните рекомендации, издадени от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати. Според тях всеки, който е бил изложен на контакт със инфектиран, би трябвало да се самоизолира за 14 дни.
Вицепрезидентът беше в контакт с президента във вторник в Белия дом, когато е допустимо президентът към този момент да е бил инфектиран.
Пенс би трябвало да се яви на спор с, претендент за вицепрезидент на Демократическата партия в Солт Лейк Сити на 7 октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР