Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети изрази облекчението си, че “нерадзурите

...
Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети изрази облекчението си, че “нерадзурите
Коментари Харесай

Санети: Облекчение е, че засега избегнахме дерби с Милан

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети изрази облекчението си, че “нерадзурите ” няма да играят на 1/4-финал в Шампионската лига против градския противник Милан, като също по този начин напомни за прочут конфликт с изтегления съперник Бенфика в далечното минало.

“Всички тимове, които можеш да срещнеш на 1/4-финал, са подли. Облекчение е, че към този момент няма да има дерби с Милан, тъй като в такива случаи градът не спи. Въпреки това можем да се срещнем на полуфинал. Фундаментално е за Серия " А ", че има три четвърфиналиста, и сме щастливи да представяме италианския футбол в огромен шампионат като Шампионската лига. Гледайки жребия, всички италианци имаме положителни шансове и нека да се оправим със задачата. Сблъсъкът с Бенфика напомня за историята на клуба ни и за Гранде Интер. Когато дойдох в тима, Факети, Суарес и Мацола доста ми разказваха за финала с Бенфика (в който Интер печели КЕШ през 1965 година - б.р.). Дано и в този момент да се представим почтено след толкоз доста години.

Това, че Николас Отаменди е осъден за първия мач? Да, склонен съм, че той е основен състезател за Бенфика, като го потвърди и на Световното състезание, където беше измежду най-хубавите. Той има огромни темперамент и опит. Ще го няма в първия дуел, което е преимущество за нас, само че би трябвало да сме деликатни макар отсъствието на Отаменди. Със сигурност ще се подготвим за тези мачове по най-хубавия метод. По време на жребия седях до шефовете на Бенфика, тъй че, когато го видяхме, ние си стиснахме ръцете ”, разяснява Санети пред Sport Mediaset.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР