Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети е убеден, че капитанът на

...
Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети е убеден, че капитанът на
Коментари Харесай

Санети: Икарди остава в Интер

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети е уверен, че капитанът на отбора Мауро Икарди ще остане на “Джузепе Меаца”. Аржентинският нападател бе свързван дълго с трансфер в Реал Мадрид, а след прехвърлянето на Кристиано Роналдо в Ювентус тези клюки се ускориха от ден на ден и тормозиха час от тифозите на “нерадзурите”.

Fulltime: Sheffield United 1-1 Inter

: Mauro Icardi
: Antonio Candreva pic.twitter.com/Rdk768dd5h
— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) 24 юли 2018 година
“Мауро остава в Интер. При нас се усеща доста добре. Ще му бъде препоръчан нов договор. Много е благополучен в нашия тим. Капитан е от две години и се държи като подобен. Той приветства Лаутаро Мартинес, обади се на всички свои съотборници и им обяси първи какво е Интер. Той е голям професионалист”, стартира именитата 4-ка за Fox Sport Argentina.

Санети разяснява и привличането на младата аржентинска звезда Лаутаро Мартинес, който впечатлява с изявите си по време на предсезонната подготовка.

Mauro Icardi & Lautaro Martínez #UCL pic.twitter.com/lCFlWhdtrp
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 25 юли 2018 година
“Бяхме сигурни, че Лаутаро е подписал с Атлетико Мадрид, само че когато разбрахме, че има опция да го притеглим, започнахме да работим. Разговаряхме с неговите сътрудници в Милано, а по-късно Пиеро Аузилио пътува до Аржентина във вечерта, в която Лаутаро означи хеттрик. Очаквахме цената му да бъде висока само че истината е, че имаше огромно предпочитание от страна на футболиста и на Расинг Клуб”, разяснява Санети.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР