Вицепрезидентът на графичното подразделение на AMD Radeon Скот Херкелман потвърди,

...
Вицепрезидентът на графичното подразделение на AMD Radeon Скот Херкелман потвърди,
Коментари Харесай

AMD потвърди, че ще представи „важни продукти“ от серията Radeon през следващата седмица

Вицепрезидентът на графичното поделение на AMD Radeon Скот Херкелман удостовери, че компанията ще показа нови видеокарти на идното ревю в Германия Gamescom 2023. Една от тези въпроси видеокарти към този момент беше оповестена авансово от един от сътрудниците на компанията – става въпрос за показаната от PowerColor Radeon RX 7800 XT със 16 GB памет.

„ Моля, присъединете се към екипа на AMD Radeon на Gamescom идната седмица, с цел да не пропуснете значими анонси на новите ни артикули! Ако сте в Германия и желаете да сте един от стотиците хиляди участници в едно от най-големите геймърски събития, чакам с неспокойствие да се срещнем персонално. “

, написа Херкелман на своята страница в X (Twitter)

Понастоящем серията видеокарти Radeon RX 7000 на AMD публично се състои от Radeon 7900 XTX, RX 7900 XT, RX 7600, както и RX 7900 GRE, която е извънредна за китайския пазар и се предлага посредством систематични интегратори по целия свят. Сред почитателите на компанията обаче се следи засилено търсене на по-достъпните видеокарти от междинен клас, които да се конкурират наедно с решения като GeForce RTX 4070 и RTX 4060.

AMD е насрочила презентация за 25 август в 16:00 ч. наше време. Вероятно на нея ще бъдат показани въпросните нови видеокарти. На презентацията компанията може и най-сетне да разгласи стартирането на технологиите HYPR-RX и FSR 3.0. Първата от тях е композиция от Radeon Super Resolution 1.0, Radeon Boost и Radeon Anti-Lag, която с натискането на един бутон усилва продуктивността по време на гейминг. Двете технологии бяха оповестени още през януари и в началото се предвиждаше да бъдат пуснати през първата половина на тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР