Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира двете декларации, които Левски

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира двете декларации, които Левски
Коментари Харесай

Лечков: Имам чувството, че Левски и ЦСКА са с един и същ финансов благодетел

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков разяснява двете заявления, които Левски разгласява против футболната централа с настоявене за ексклузивен конгрес до 20 януари следващата година. „ Аз съм изцяло склонен с част от декларацията на Левски, зад която виждам почерка на човек, с който сме играли и побеждавали за България. Да, българският футбол е стигнал дъното, намирайки се в сериозно положение. Факт е. Прави са хората от " Герена ". Но това е на клубно равнище, което значи, че в Левски упрекват себе си. Защото БФС няма виновност, че Левски не е мощен тим “, съобщи той.

„ БФС обаче е „ отговорен “ за многото взаимни отстъпки, които е направил за Левски. И знаете ли – те не са един и два. Доста толерантни сме били към клуб, който е на ръба на съществуването. И в този момент, когато този тим, започна  да губи, изниква комфортното зло на всеки – БФС. Е, не. Не може по този начин. 

Имам възприятието, че Левски и ЦСКА имат един и същи финансов покровител. Така че – някои хора са в доста близки връзки с  други хора. Някои хора са помагали финансово на други хора.  Мисля, че е ненужно да се подвига врява за конгрес, откакто към този момент е ясно, че подобен няма по какъв начин да има. И би било хубаво „ сините “ да гледат себе си. Да се спасят, тъй като без Левски и ЦСКА не е същото. Само един мощен Лудогорец не е задоволителен “, приключи Лечков презд Блиц.
















































--> -->     Георг Георгиев: Промяната се св
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР