Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков гостува в предаването Тази сутрин“

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков гостува в предаването Тази сутрин“
Коментари Харесай

Лечков подозира, че Касабов е кандидат за президент на БФС на опозицията

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков гостува в предаването „ Тази заран “ по bTV. От интервюто  му стана ясно, че настоящето управление прави всичко за да има Конгрес на 15 март, а Борислав Михайлов няма да прави повече опити да се завърне като президент на БФС. Лечков загатна за това, че Бербатов се познава с шефката на Търговския указател и е имал срещи с нея. Въпреки напористите въпроси на водещата Мария Цънцарова стана ясно, че Красен Кралев въобще не е от обкръжението на Борислав Михайлов и не върви в базата на БФС в Бояна. Лечков разгласи, че следейки последните събития, има възприятието че Михаил Касабов е новият претендент за президент на съперниците на настоящето управление. Накрая сливналията хвърли и „ бомбата “, че на Конгреса на БФС през октомври 2021 година са раздавани пари, само че не от настоящето управление на БФС.

Лечков реагира остро и на скорошната изява на Георги Градев в същото предаване.

„ Представяте го за юрист, а той не е подобен. Дава се опцията на някой да пропагандира, да кажем, тъй като желае да става президент на БФС. Те затварят вратата. Казват: „ аватари “, загатват Красен Кралев...Значи непременно би трябвало да е, примерно един човек. Ами дайте занапред още, да не вършим Конгрес. Ние тук може да си приказваме 1000 дни. Има едни към 500 индивида, които вземат решение на Конгреса, разберете го това нещо. Това са тези хора, които работят всекидневно във футбола. И те имат правото да избират и да дефинират кой ще е президент. Ясно е, че ние обираме негативите, като имена постигнали доста във футбола. Затрихме всичко за 2-3 дни и с един митинг. Организаторите на който са едни екстремисти. Аз тогава ви го споделих и след 15 дни се случи тъкмо това. И в този момент настоявам, че уредниците на митинга са екстремисти.

Цънцарова: Вашият екип кого ще номинира, кой ще е претендентът който вие ще подкрепите?

Лечков: Като виждам по какъв начин се разединяват, да взема да поддържа Бербатов....Ако малко поработи...Градев към този момент реши, че е ленив и не може да работи...

Цънцарова: Хубава ви е смешката, само че в този момент съществено. Борислав Михайлов разгласи, че приготвя свои наследници.

Лечков: Няма такова нещо. Ако някой пристигна и изиска поддръжка, аз също съм президент на футболен клуб и имам право на глас.

Цънцарова: Тоест вие няма да се кандидатирате?

Лечков: Не

Цънцарова: А някой от вашето обграждане? Красен Кралев?

Лечков: Той не е от нашето обграждане

Цънцарова: Е по какъв начин ще не е от вашето обграждане? Всеки ден идвал в БФС, сподели господин Градев...

Лечков: Това не е съществено

Цънцарова: Чест клиент ли е в базата в Бояна някогашният състезателен министър Красен Кралев.

Лечков: Не. Не съм го виждал там. За последно го видях като беше още министър.

Цънцарова: Защо господин Градев си е въобразил сходно нещо?

Лечков: Ами питайте го него. Това е несериозно, аз дори не желая да ги разясня тези неща.


„ Бих поддържа всеки, който се ангажира да направи нов стадион, да се промени Закона за спорта, с цел да се признават разноските. Покажете ми една страна, където футболният съюз строи стадионите.  Пак дублирам, ще поддържа всеки един претендент, който ги направи тези неща ".

Цънцарова: Красен Кралев има ли капацитет да ги направи?

Лечков: Не мога да кажа. Нека първо се кандидатира индивидът Тогава ще ме поканите и ще кажа кого ще поддържа. Казвам кого бих подкрепил вероятно, споделям си мнението постоянно намерено.

Цънцарова: Разбрахме – всичко което казвате вие е реалност. Ако го споделя някой различен не е реалност. Значи излиза, че не е реалност, че Красен Кралев да вземем за пример не върви в базата в Бояна.

Лечков: Ами не е ходил. Аз като ви споделям, че не съм го виждал, значи е по този начин. Добре, да задам по този начин въпроса – дори и да е идвал, какво неприятно има? Какво неприятно е правил? Но отново споделям, че не съм го виждал. Ние нямаме право да се срещаме с някого ли? Ето да вземем за пример аз през вчерашния ден се срещнах с наши съперници от екипа на Бербатов. Аз си приказвам с тях, няма проблеми. Светльо Петров да вземем за пример го видях.

" Давате думата в това студио на един, който се назовава юрист, а той не е так

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР