Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов заяви пред камерата на БНТ,

...
Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов заяви пред камерата на БНТ,
Коментари Харесай

Емил Костадинов пред БНТ: Решение на Изпълкома за Младен Кръстаич ще има до два-три дни, следващият треньор трябва да е българин

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов съобщи пред камерата на Българска национална телевизия, че Изпълкомът на БФС ще вземе решение дали Младен Кръстаич ще остане на поста селекционер на националния тим по футбол в идващите два-три дни.



" Дали единствено той е отговорен, не е тъкмо по този начин, сложни са аргументите. Последните 4-5 мача имаше огромна ротация на футболистите и това повлия за отрицателните резултатите ", съобщи пред Българска национална телевизия Костадинов.

" Неговата цел беше да подмлади тима, имаше куража да го направи, само че в последна сметка единствено с млади футболисти не става. Следващият треньор в случай че има подобен, би трябвало да продължи подмладяването, тъй като в този тим има доста качествени млади футболисти и да направи по този начин, че тимът да играе добър футбол и да побеждава ", добави Костадинов.

Той съобщи, че идващият треньор би трябвало да бъде българин.

" Не би трябвало да има опити, да разчита на хората, които в действителност имат качества да играят в националния тим. Има доста футболисти, само че малко от тях живеят с футбола ", добави Костадинов.

На изказванието, че БФС ще би трябвало да изплати огромна наказателна клауза при преустановяване на контракта на Кръстаич, вицепрезидентът на футболната централа съобщи: " Никога БФС не е имал този проблем, в случай че решиме, ще бъде преустановен незабавно ", разгласи Костадинов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР