Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков се надява националният

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков се надява националният
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Важно е да изградим собствен облик и стил

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков се надява националният тим по футбол да построи личен образ и жанр на игра, който да му помогне да печели мачове.

Бившият български национал чака тимът ни да израсне при победи против европейските грандове.

" За мен е значимо тимът да има своя образ. Нека се концентрираме върху личната игра. Има водачи във всяка една група. Нека не играем тото. По-важно е да изградим наш жанр, да изградят образ момчетата и да ги поддържаме. Биеш огромния и ставаш огромен. Нов треньор с нови хрумвания. Забелязва се повече експанзия и повече динамичност. Пожелавам на Младен Кръстаич да класира тима за европейското състезание. Това е групов труд. Футболистите са значими, колективът е на напред във времето. Нека се концентрираме мач за мач ", показа той в изявление за предаването " Арена спорт ".

Йордан Лечков се надява публиката да се върне по стадионите, с цел да поддържа " лъвовете ".

" Ние не сме се месили, на който и да било треньор. Пътят е един, ние би трябвало да ги поддържаме. Тежката работа се пада на тях. Треньорът си взима самичък решение. Ако той избере опитни играчи, те ще бъдат извикани. Добрата игра и положителните резултати ще възвърнат публиката по трибуните. С неизменност и положителни резултати публиката ще се възвърне. Трябва да се даде късмет на младите играчи. Треньорът върви в вярната посока. Пожелавам му триумф. Пожелавам на цялата българска общност да се класираме ", добави той.

Можете да видите цялото му изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР