Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Генев говори

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Генев говори
Коментари Харесай

Любо Ганев пред Sportal.bg: Силвано Пранди може да излъже Бразилия! Момчета имат сили за победа

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Генев приказва особено пред Sportal.bg за идната олимпийска подготовка във Варна (9 - 11 август) за мъже. България приема Египет, Пуерто Рико и олимпийския първенец Бразилия в борба за първото място, което дава квота за присъединяване на Олимпийските игри в Токио 2020. Вторият отбор в крайното класиране ще взе участие на континентална подготовка през януари.


“Аз ще съм във Варна и ще поддържам тима по всевъзможен метод. Ще е мъчно, само че не и невероятно да спечелим първото място. Това е нашият златен късмет. Сигурен съм, че Силвано Пранди може да излъже Бразилия! Уверен съм и във опциите на момчетата ни, които имат сили за победа против олимпийските първенци. Публиката във Варна също може да помогне и то доста на тима. Очаква ни един огромна волейболен празник във Варна”, съобщи Любо Ганев особено пред Sportal.bg.
Възпитаниците на Силвано Пранди към този момент упражняват в зала “Конгресна” на ДКС във Варна
и се готвят за своите олимпийски конфликти.

Вчера стана ясно, че националният тим на Иран е отказал в последния миг да дойде във Варна, с цел да играе контроли с българските волейболисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР