Вицепрезидентът на българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова най-после

...
Вицепрезидентът на българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова най-после
Коментари Харесай

Невяна Владинова: За първи път почивам толкова дълго по празниците

Вицепрезидентът на българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова най-сетне е имала задоволително време за отмора около празниците. В предаването " Тази заран " по bTV грацията показа, че даже е съумяла да боядиса яйца и до помогне в подготовката за празниците.

" За пръв път имах толкоз време да почивам по тези празници, по тази причина взех решение да отида при баба ми в Горски Извор. Много рядко вървя там, от дълго време не бях ходила, само че счетох момента за подобаващ и в действителност си пракарах доста добре празниците. Имах време да боядисам яйда, да се включа в организацията. ", сподели тя и добави, че в нейното семейство традициите са значими и се съблюдават, тъй като " рядко се събират всички дружно ".

Тя приключи дейната си кариера през 2020 година Споделя, че не съжалява да избора си да се насочи към художествената гимнастика, макар всички ограничения и ранното обособяване от вкъщи.
Снимка: Lap.bg
Сред най-големите ѝ триумфи като гимнастичка са бронзът на топка от международното състезание в Пезаро (Италия) през 2017 година и сребърният орден в отборната конкуренция на шампионата в София през 2018-а.

" Спортът построява, основава дисциплинираност, която няма къде другаде да бъде основана. Учи те да си поставяш цели и да не спираш, да не се отказваш. Много ми е било тежко, изключително раздялата толкоз дребна с родителите ми, само че това ми даде самочувствието, че мога да се оправя сама с всичко, да се приспособявам към всевъзможни условия и да не мърморя. ", добави Владинова.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР